Ένταση χθες στο Γαλάτσι. Έγιναν 13 συλλήψεις. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση 5χρονου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία

Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία χθες στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε μη προγραμματισμένη συγκέντρωση αριστεριστών και αντιεξουσιαστών. Δύο περίπου ώρες μετά από τα επεισόδια αναφέρθηκε ότι δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία με συγγενικά τους πρόσωπα διέρχονταν εκείνη τη στιγμή (δηλαδή μετά από δύο ώρες) από παρακείμενο σημείο, ανέφεραν ενόχληση στο λαιμό.

«Καμία κακοποίηση πεντάχρονου παιδιού δεν υπήρξε από τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως καταγγέλλεται ατεκμηρίωτα σε διάφορες

ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σχετικά με τα γεγονότα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στην Αθήνα, χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, 10 άνδρες και 3 γυναίκες, από τους οποίους ένας άνδρας συνελήφθη εντός του παραπάνω καταστήματος, αφού προηγουμένως χτύπησε αστυνομικό με κοντάρι που έφερε και το οποίο κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον χτύπησε αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια του για να αποτρέψει τη σύλληψή του.

Στην κατοχή τεσσάρων από τους υπόλοιπους συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ξύλινα και ένα μεταλλικό κοντάρι.

Επιπλέον, τέσσερις από τους συλληφθέντες, κατόπιν τραυματισμού τους στο σημείο, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο όπου παραμένει προς νοσηλεία μία γυναίκα ενώ σε όλους χορηγήθηκαν παραγγελίες για εξέτασή τους από αρμόδιο ιατροδικαστή.

Η αστυνομία αναφέρει πως από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο και προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό εξοπλισμό και συγκεκριμένα σε δυο κράνη και ένα ζευγάρι καλαμίδες.

Διαβάστε ακόμα: Η «Θεία απ΄ το Σικάγο» που απογείωσε τη Βασιλειάδου. Η Αλίκη αρνήθηκε να συμμετάσχει από εγωισμό. Σε ποια γειτονιά της Αθήνας υπάρχει ακόμη η μονοκατοικία απ΄όπου πέταγαν τα κανάτια στους γαμπρούς;

The post Ένταση χθες στο Γαλάτσι. Έγιναν 13 συλλήψεις. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση 5χρονου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα