Μαφιόζικη επίθεση στα Βριλήσσια. Ποιος είναι ο 56χρονος που εκτέλεσαν. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αστυνομικοί.

«Επαγγελματική και καλά σχεδιασμένη» χαρακτηρίζει το τμήμα Ανθρωποκτονιώ ντης Ασφάλειας Αττικής, την εκτέλεση ενός 56χρονου στα Βριλήσσια το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Πρόκειται για ένα από τα βαριά ονόματα της νύχτας. Ζούσε μόνιμα σε σπίτι στα Βριλήσσια, κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Συγκεκριμένα το σημείο της εκτέλεσης (οδός Υμηττού),

σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται σε κάθετο δρόμο από την οδό του σπιτιού του. Οι δράστες τον παρακολουθούσαν και του έστησαν καρτέρι. Δεδομένο θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι γνώριζαν τα καθημερινά του δρομολόγια.

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με φόντο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της νύχτας.

Πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, μάρκας BMW. Πλησίασαν το θύμα ενώ περπατούσε και άνοιξαν σε βάρος του πυρ. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα, απομακρύνθηκαν και έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου, από όπου και εξαφανίστηκαν με όχημα διαφυγής που είχαν εκεί σταθμευμένο.

Ο 56χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για  υποθέσεις που χειρίστηκε η Δίωξη Εκβιαστών και σχετίζονται μεταξύ άλλων με το περίφημο «συνδικάτο του εγκλήματος». Επίσης, το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που αναφέρονταν στην πρόσφατη δικογραφία της ΕΥΠ  για προστασία οίκων ανοχής και διαφθορά στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ. Ο 56χρονος βρισκόταν για καιρό στο μικροσκόπιο τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της ΕΥΠ, ενώ ο «κοριός» κατέγραφε για μεγάλο διάστημα τις συνομιλίες του.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός και κάπνισμα. SOS από τους ειδικούς: «Είναι σαν να έχεις μια εστία του ιού στο χώρο σου». Πως ο covid 19 προσκολλάται στο αναπνευστικό σύστημα

The post Μαφιόζικη επίθεση στα Βριλήσσια. Ποιος είναι ο 56χρονος που εκτέλεσαν. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αστυνομικοί. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα