Ελληνοαμερικανός σκότωσε την σύζυγο και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε. Οι μαρτυρίες για ψυχολογικά προβλήματα μετά την θητεία σε Ιράκ και Αφγανιστάν

Νεκρή βρέθηκε μια τετραμελής οικογένεια την Ημέρα του Πατέρα, στο Οχάιο. Η αστυνομία κάνει λόγο για μια αυτοκτονία και τρεις δολοφονίες.

Πρόκειται για τον 47χρονο Ελληνοαμερικανό Νικόλαο Μαυράκη, την 37χρονη σύζυγό του Lesley, τον 13χρονο Ace και την 5χρονη Pippa, οι οποίοι βρέθηκαν

νεκροί λίγο μετά τις 16:00 την Κυριακή στο σπίτι τους, πέντε μίλια έξω από την πόλη Κάντον του Οχάιο, αναφέρει η Τhe Νational Ηerald.

Πηγή φωτογραφίας: The National Herald

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας….

Τις αρχές ενημέρωσε συγγενής της Lesley, σύμφωνα με τις πληροφορίες από The Repository και το nypost.

Πήρε στο 911 αφού πήγε στο σπίτι και κανείς δεν απάντησε στην πόρτα. «Ξέρω ότι ο σύζυγός της είχε κάτι σαν μετατραυματικό στρες από τον στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα», δήλωσε.

Σημειώνεται πως ο Ελληνοαμερικανός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 έως τον Ιούλιο του 2013 και αποσύρθηκε ως λοχίας προσωπικού, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο που επικαλείται το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Εργάστηκε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002 και δύο φορές υπηρέτησε στο Ιράκ, από τον Φεβρουάριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2004 και από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Νοέμβριο του 2008.

Το περιστατικό διερευνάται ως ενδοοικογενειακή διαμάχη που κατέληξε θανατηφόρα. Για αυτό και το περιστατικό ερευνάται ως μια τριπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Ελληνοαμερικανός σκότωσε την σύζυγο και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε. Οι μαρτυρίες για ψυχολογικά προβλήματα μετά την θητεία σε Ιράκ και Αφγανιστάν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα