«Είμαι η μικρή Μαντλίν». Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το κακόγουστο αστείο μιας 20χρονης από το Μάντσεστερ που προσπαθούσε να πείσει τους φίλους της ότι ήταν η μικρή που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία

news247

«Παίδες. Συνήθως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά νομίζω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν», έγραψε σε μήνυμα που έστειλε στο chat των φίλων της η Χάριετ Μπρουκς, το οποίο δεν άργησε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Προκειμένου δε να στηρίξει τους ισχυρισμούς της, δημοσίευσε και μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες παρουσίαζε κοινά σημάδια στο μάτι και το πόδι με το αγνοούμενο κοριτσάκι.

Επέμενε μάλιστα παρά τις έντονες αντιδράσεις λέγοντας «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και δεν ξέρω

τι να κάνω με τον εαυτό μου».

Η σχεδόν 20χρονη Χάριετ είναι φοιτήτρια στο Μάντσεστερ, ενώ η μικρή Μαντλίν σήμερα θα ήταν μόλις 14 ετών.

Και όπως συχνά συμβαίνει με τις αναρτήσεις στα social media, o ισχυρισμός της άρχισε να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. Που όσο μεγαλύτερες γίνονταν, τόσο πιο εντονότερες ήταν και οι αντιδράσεις που συνόδευαν τα λεγόμενα της νεαρής γυναίκας.

Όσοι κατάφεραν να κρατήσουν τη συνομιλία σε ευγενικά επίπεδα, απλά της είπαν να σταματήσει αμέσως «γιατί μπερδεύει τον κόσμο», ενώ δεν έλειψαν και αυτή που της τα «έψαλαν» κανονικά χαρακτηρίζοντάς την «ηλίθια που επιδιώκει την προσοχή, ισχυριζόμενη ότι είναι ένα παιδί πέντε χρόνια μικρότερό της»…

Αφού είχε προκαλέσει βέβαια την αναστάτωση και το «χαβαλέ» που επεδίωκε, η Χάριετ δεν άργησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δήλωσε ότι όλα ήταν ένα αστείο και κακώς συνέβη ότι συνέβη επειδή το post της έπεσε σε… «λάθος χέρια».

Και όλα αυτά ενώ οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τη δημοσιότητα, συνεχίζονται, όσο υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί τι πραγματικά έγινε εκείνη την μοιραία ημέρα στην Πορτογαλία.

Το άρθρο «Είμαι η μικρή Μαντλίν». Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το κακόγουστο αστείο μιας 20χρονης από το Μάντσεστερ που προσπαθούσε να πείσει τους φίλους της ότι ήταν η μικρή που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα