Εικόνες συνωστισμού σε κηδεία αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως μέτρο προστασίας

Εικόνες συνωστισμού με μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό σημειώθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του Αρχιμανδρίτη, Σαράντη Σαράντου στον Άγιο Στέφανο, ο οποίος υπηρετούσε στην ενορία της κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά είπαν το τελευταίο αντίο στον Αρχιμανδρίτη χωρίς να φορούν μάσκες -στην πλειονότητά τους- ενώ δεν υπήρχε κανένα απολύτως μέτρο προστασίας.

Τονίζεται ότι οι εικόνες εκτυλίχθηκαν σε μια από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που χθες μετρούσε 106 νέα κρούσματα

Κάντε

κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τους περιορισμούς του lockdown, σε κηδεία επιτρέπεται η παρουσία 9 ατόμων και 25 σε μητροπόλεις. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με την οποία αναγγέλθηκε ο θάνατος του ιερέα, ανέφερε ότι θα τηρηθούν «οι από την ὑπ’ ἀριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.20651 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1308/Β΄/3.4.2021) μέτρων περιορισμού της ασθενείας Covid-19».

Στην πραγματικότητα, όμως κανένα μέτρο δεν τηρήθηκε.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

The post Εικόνες συνωστισμού σε κηδεία αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως μέτρο προστασίας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα