Έγραψε οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Συγκίνηση στο Λουτράκι για τον 36χρονο επιχειρηματία

Σημείωμα με οδηγίες για την κηδεία του άφησε πίσω του ο 36χρονος επιχειρηματίας που έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο αυτόχειρας, πατέρας δύο παιδιών, έφυγε το βράδυ των Χριστουγέννων από το σπίτι του, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συγγενείς του που ανησύχησαν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τελικά, ο 36χρονος βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς, γύρω στις 7 σήμερα το πρωί, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας

-πατέρας δύο ανήλικων παιδιών- σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του και το μοίρασμα της περιουσίας του.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η αυτοκτονία του ηθοποιού Νίκου Σκυλοδήμου που είχε συμπρωταγωνιστήσει με διάσημους ηθοποιούς. Κρεμάστηκε από τους σωλήνες του καλοριφέρ την ημέρα των γενεθλίων τουΗ τραγωδία του Τζο Μπάιντεν, που τον έκανε να σκέφτεται την αυτοκτονία. Η γυναίκα και η κόρη του σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Ο ένας γιος του πέθανε από καρκίνο το 2015 

The post Έγραψε οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Συγκίνηση στο Λουτράκι για τον 36χρονο επιχειρηματία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα