Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη. Θα είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ- Οι ανακοινώσεις συνέπεσαν με την τρίτη επέτειο του γάμου Χάρι και Μέγκαν

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, με τον Ιταλό επενδυτή Έντο Μαπέλι Μότζι. Το τέκνο αναμένεται το φθινόπωρο, ανακοίνωσε  το παλάτι. Η δημοσιοποίηση ωστόσο έγινε με τρόπο εν μέρει αμφισβητήσιμο ως προς τα κίνητρά του καθώς συνέπεσε με την τρίτη επέτειο του μεγαλειώδους γάμου Χάρι και Μέγκαν.

Η πριγκίπισσα, η μεγαλύτερη κόρη του Δούκα και της Δούκισσας της Υόρκης, παντρεύτηκε τον μεγιστάνα ακινήτων Edoardo Mapelli Mozzi σε ιδιωτική τελετή τον περασμένο Ιούλιο. Στο παρελθόν είχαν αναβάλει την τελετή,

λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το μωρό θα είναι το 12ο δισέγγονο της Βασίλισσας, μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, το καλοκαίρι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

«Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και και οι δύο οικογένειες είναι ευτυχισμένες με τα νέα» ανέφερε η ανακοίνωση,

Το παιδί θα είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Αν και η μητέρα του διαθέτει πριγκιπικό τίτλο αντάξιο της γαλαζοαίματης καταγωγής της, ο πατέρας δεν διαθέτει κανέναν τίτλο.

Η πριγκίπισσα, που δεν ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα ως πλήρης απασχόληση, είναι αντιπρόεδρος εταιρικών σχέσεων και στρατηγικής στην Afiniti, μια εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης. Είναι επίσης επικεφαλής μιας σειράς φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως το Forget Me Not Children Hospice, το Teenage Cancer Trust και το Helen Arkell Dyslexia Center. Ο σύζυγός της, γνωστός ως Έντο, είναι γιος του πρώην σκιέρ, του Κόμη Alessandro Mapelli Mozzi και της Nikki Williams-Ellis.

Η ίδια η πριγκίπισσα θα μετακινηθεί από την 9η στη 10η θέση μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού των Σάσεξ.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη. Θα είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ- Οι ανακοινώσεις συνέπεσαν με την τρίτη επέτειο του γάμου Χάρι και Μέγκαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα