Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα πρώτα λόγια του πατέρα του πιλότου. «Έχασα δυο παιδιά» – Τι λέει για το μωρό

Έσπασε τη σιωπή του – λίγα 24ωρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά- ο πατέρας του 32χρονου πιλότου. «Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού». 

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι εκείνο το βράδυ στα Γλυκά Νερά, «έχασε δύο παιδιά» και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας.

Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του 32χρονου πιλότου.

Αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου, ο 32χρονος πιλότος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όπως όλα δείχνουν, θα επιδιώξει να πείσει πως το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Παράλληλα, όπως έχουν ξεκαθαρίσει κατ’ επανάληψη οι δικηγόροι του 32χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, η οικογένεια του πιλότου θα ζητήσει τη συνεπιμέλεια του παιδιού.

Μέσα στην εβδομάδα κοινωνικός λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί τις δύο οικογένειες και να εξετάσει τα περιβάλλοντα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα πρώτα λόγια του πατέρα του πιλότου. «Έχασα δυο παιδιά» – Τι λέει για το μωρό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Γλυκά Νερά, Έχασα,egklima, glyka nera, echasa