Έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο η φαλάκρα του Τραμπ και τα «χαρούμενα γενέθλια» που ευχήθηκε στον νεκρό Ρίγκαν (βίντεο)

news247:

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ και οι χρήστες των social media ασχολούνται με τα μαλλιά του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως αυτή τη φορά αρκούσε μια διαφορετική λήψη για να μας δείξει μια «διαφορετική» εικόνα του και να κάνει όλους να αναρωτιούνται «τι τρέχει με τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ»; Το «New York Magazine» ανέβασε στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο που τραβήχτηκε
την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ανεβαίνει την σκάλα για να επιβιβαστεί στο «Air Force One».
Όμως ένας ξαφνικός δυνατός αέρας και μία διαφορετική γωνία λήψης αποκάλυψαν κάτι που ο πρόεδρος δεν θα ήθελα ποτέ του να δούμε: Το απογυμνωμένο «σκαλπ» του, με τα ελάχιστα μαλλιά που το περιβάλλουν να αιωρούνται ατάκτως αφήνοντάς το απόλυτα εκτεθειμένο.
«Μία πολύ κακή μέρα για τα μαλλιά του Τραμπ» όπως εύστοχα παρατηρεί το περιοδικό, αλλά και οι χρήστες των social media αφού το στιγμιότυπο έχει γίνει viral παγκοσμίως.
Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται πως γίνεται ο κόσμος να ασχολείται με… «τρίχες» όταν υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα, το New York Magazine υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κατά καιρούς έχει κρίνει συνεργάτες, φίλους, εχθρούς και άλλους ξένους γυναίκες με βάση το ύψος, το πάχος, την ηλικία, τους συντρόφους τους.Δεν είναι μυστικό, πάντως, πως ο Αμερικανός πρόεδρος ανησυχεί για την απώλεια των μαλλιών του. Ο γιατρός του ανακοίνωσε πως ο 71χρονος παίρνει, για την απώλεια μαλλιών, το φάρμακο «finasteride», που έχει συνδεθεί με πολλές ψυχολογικές παρενέργειες.Η «απρεπής» ευχή του πλανητάρχη

«Χαρούμενα γενέθλια στον 40ό μας Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ρόναλντ Ρίγκαν», έγραψε στο tweet του ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, και το συνόδευσε με μια κοινή φωτογραφία τους.
Ακόμα μια φορά ένα tweet του Ντόναλντ Τραμπ άφησε άφωνο τον κόσμο, καθώς η ευχή του προοριζόταν για τον Ρόναλντ Ρίγκαν, τον 40ό πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος απεβίωσε στις 5 Ιουνίου 2004.
Μετά την ανάρτηση του, χιλιάδες οπαδοί του νυν προέδρου έσπευσαν με σχόλια να συγχαρούν τον πλανητάρχη , τον οποίο και χαρακτήρισαν ισάξιο του πρώην Προέδρου.
Βέβαια, αρκετοί έμειναν έκπληκτοι με το «τιτίβισμα» του Τραμπ και διερωτήθηκαν αν ο πλανητάρχης «ξέχασε» τον θάνατο του Ρίγκαν ή δεν σκέφτηκε την «απρέπεια» της ευχής σε κάποιον που έχει πεθάνει.

Διαβάστε επίσης: Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter – Το όνομα της κόρης Jenner θυμίζει την πορνοστάρ του Τραμπ

Το άρθρο Έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο η φαλάκρα του Τραμπ και τα «χαρούμενα γενέθλια» που ευχήθηκε στον νεκρό Ρίγκαν (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγινε, Τραμπ, Ρίγκαν,egine, trab, rigkan