Δρίτσας: «Βιαστική η διατύπωση της δήλωσης για τη 17 Νοέμβρη. Εννοούσα ότι δεν τρομοκρατήθηκε η δημοκρατία, οι πολίτες και οι αξίες του κράτους» – ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής η δήλωση»

Το νόημα των δηλώσεων ήταν ότι η τρομοκρατία της 17 Νοέμβρη δεν πέρασε, ότι οι πολίτες δεν φοβήθηκαν, επανέλαβε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, με αφορμή την ένταση που προκάλεσε η τοποθέτησή του ότι “κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη”.

ΣΥΡΙΖΑ: “Ατυχής” η χθεσινή δήλωση

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική

Συμμαχία.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Χθες το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με γραπτή του δήλωση σχετικά με την αναφορά του ότι “κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη” τόνισε ότι είναι αυτονόητο πως αναφερόταν στην ελληνική δημοκρατία, στους πολίτες και στις αξίες του κράτους δικαίου τις οποίες δε σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. “Το κράτος δικαίου επικράτησε αν και πλήρωσε βαρύ φόρο με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω. Αλλά η πιεστική, λόγω χρόνου, διατύπωση δε σημαίνει ότι έχει κανείς το δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα”, επεσήμανε ο κ. Δρίτσας.

Η επίμαχη δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα» σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα. “Η κυβέρνηση ανακάλυψε προχθές τη δυνατότητα του Κουφοντίνα να προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά από 50 ημέρες απεργίας πείνας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Δρίτσας: «Βιαστική η διατύπωση της δήλωσης για τη 17 Νοέμβρη. Εννοούσα ότι δεν τρομοκρατήθηκε η δημοκρατία, οι πολίτες και οι αξίες του κράτους» – ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής η δήλωση» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα