Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια της Νέας και Κεντρικής Οδού μέχρι τις 19:00. Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία από την χιονόπτωση

Ελεύθερη θα είναι η διέλευση από τα διόδια της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού μέχρι απόψε τις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια», το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ήρθε σε σχετική συνεννόηση με τις εταιρείες «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός». Οι δυο εταιρείες διαχειρίζονται, αντίστοιχα, τα τμήματα της εθνικής οδού Αθήνα-Σκάρφια και Σκάρφια-Ράχες.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε

τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Κατά τις επαφές συμφωνήθηκε σήμερα και μέχρι τις 19.00, να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητοδρόμου. Υπενθυμίζεται ότι από τις 19:00 και έπειτα κλείνει εκ νέου η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι η ΕΜΥ, το μεσημέρι της Δευτέρας, εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο χιονιάς θα επιμείνει και σήμερα, ιδιαίτερα στην Αττική.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια της Νέας και Κεντρικής Οδού μέχρι τις 19:00. Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία από την χιονόπτωση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα