Δολοφονία στη Βάρη. Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης. Ο αθλητισμός, η δικογραφία σε βάρος του και η συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης

Ο 39χρονος Έλληνας πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης από την Πάτρα έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 9 το πρωί, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη Βάρη, έξω από αθλητικό κέντρο. Ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους των τελευταίων ετών.

Αν και ξεκίνησε με καράτε στην ηλικία των 12, ήταν η πυγμαχία το 1993 που τελικά τον κέρδισε. Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα – 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία. Το 2006

κέρδισε το Πανευρωπαϊκό, τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο του 2008, ωστόσο λόγω εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη, δεν συμμετείχε στους Αγώνες.

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret του Epsilon, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, κερδίζοντας και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα. Αν και είχε αθωωθεί από όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη Βάρη.

Στο παρελθόν ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ζευγάρι με τη Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Αμφότεροι είχαν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία στην Πάτρα, αλλά τελικά είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Δολοφονία στη Βάρη. Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης. Ο αθλητισμός, η δικογραφία σε βάρος του και η συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα