Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του 63χρονου που σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών στο Ρέθυμνο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που αναζητούνταν για συμμετοχή στο φονική συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 29χρονος παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου και τώρα θα κληθεί να δώσει τη δική του εξήγηση για το αιματηρό συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του 30χρονου θύματος Γιώργου Ξυλούρη, με τον γιο του δεύτερου

θύματος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ με την παρέμβαση τρίτων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, ωστόσο το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί.
Ο Γιώργος Ξυλούρης λένε οι πληροφορίες, επέστρεψε οπλισμένος από το σπίτι του και εκεί φαίνεται πως ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, θέλοντας να αποτρέψει το κακό μπήκε στη μέση για να μην γίνει μακελειό.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως φαίνεται πως έγινε το κακό και ο Καλομοίρης έπεσε νεκρός με μια σφαίρα.
Στη συνέχεια της συμπλοκής, έπεσε  νεκρός ο Ξυλούρης που δέχτηκε 6 ή κατά άλλες πληροφορίες 8 σφαίρες (στο στήθος και κάτω από τη μασχάλη κυρίως), ενώ υπήρξε και τραυματισμός (κάτω στο πόδι) άλλου 30χρονου που μπήκε στη μέση για να χωρίσει το γιο Καλομοίρη και το 30χρονο θύμα.
Ο γιος του 63χρονου αναζητούνταν.

Αυτή την ώρα στο χωριό επικρατεί απόλυτη σιωπή, ενώ αναμένεται το απόγευμα να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και αύριο (Δευτέρα) η κηδεία του 63χρονου.

The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του 63χρονου που σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα