Δίωξη σε δύο Πακιστανούς για την επίθεση στην 25χρονη στην Αγία Μαρίνα. Τι υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς

Δίωξη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο ασκήθηκε σε βάρος των δυο Πακιστανών που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 25χρονης λουόμενης στην Αγία Μαρίνα. Οι δύο συλληφθέντες παρακολουθούσαν την επίθεση, αναζητούνται οι αυτουργοί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, έξι άτομα επιτέθηκαν στη γυναίκα, χθες το απόγευμα, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, την ώρα που εκείνη επιστρέφοντας από την παραλία περίμενε τον σύζυγό της στο αυτοκίνητό τους, στον χώρο στάθμευσης.

Κάντε κλικ στο podstories.gr

της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Ξαφνικά την περικύκλωσαν και της έσκισαν τη μπλούζα, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τηλέφωνά τους, κάνοντας ζωντανή μετάδοση σε ιστοσελίδα. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ οι δράστες συνέχιζαν να βιντεοσκοπούν και αργότερα έφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν δύο από αυτούς -Πακιστανούς- τους οποίους στη συνέχεια αναγνώρισε η 26χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν παρακολουθούσαν την επίθεση.

Για την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Δίωξη σε δύο Πακιστανούς για την επίθεση στην 25χρονη στην Αγία Μαρίνα. Τι υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα