Δαιμόνια γιαγιά παγίδευσε απατεώνες που έστησαν τηλεφωνικές φάρσες και αποσπούσαν εκβιαστικά χρήματα. Της είπαν ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

Μια ηλικιωμένη έστησε παγίδα σε άνδρα που υποδύθηκε τον αστυνομικό και της ζήτησε 40.000 ευρώ. Της είπαν ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και εκείνη με το «κόλπο» της, οδήγησε τους απατεώνες στην αστυνομία. 

Ηλικιωμένη γυναίκα στη Λάρισα δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν αστυνομικός και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια έγκυο γυναίκα.

Της ζήτησε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, ώστε να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Ωστόσο

η 74χρονη αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν στο τηλεφώνημα και «έστησε» παγίδα στη συμμορία. Υποκρίθηκε την αναστατωμένη και ζήτησε από τον απατεώνα να συναντηθούν για να του δώσει τα χρήματα. Παράλληλα, είχε καλέσει την αστυνομία και είχε ενημερώσει τις αρχές για το τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Στο σημείο όπου έκλεισαν το ραντεβού, εμφανίστηκε μία 59χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία αντί να αντικρίσει την ηλικιωμένη, ήρθε αντιμέτωπη με την αστυνομία. Η γυναίκα συνελήφθη και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες τέτοιες υποθέσεις, ενώ αναζητείται και ο συνεργός της.

The post Δαιμόνια γιαγιά παγίδευσε απατεώνες που έστησαν τηλεφωνικές φάρσες και αποσπούσαν εκβιαστικά χρήματα. Της είπαν ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα