Χωρίς νερό για πέμπτη μέρα η Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του αγωγού. Για σταδιακή υδροδότηση των περιοχών κάνει λόγο η ΕΥΑΘ αλλά το νερό είναι θολό

Το νερό νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες μέρες, καθώς μεγάλο τμήμα του αστικού ιστού έχει παραμείνει χωρίς νερό.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η τροφοδοσία του αντλιοστασίου γίνεται ομαλά μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών στον κεντρικό αγωγό. «Ο υγιεινολογικός έλεγχος και ο καθαρισμός του νερού επιβάλλεται να συνεχιστούν μέχρι να εξασφαλιστούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο όρια, ώστε να διασφαλιστεί

ότι το νερό που τροφοδοτεί το δίκτυο του πολεοδομικού συγκροτήματος είναι απολύτως ασφαλές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης σε διάφορα σημεία του Πολεοδομικού, για τα οποία η ΕΥΑΘ ζητά την κατανόηση του κοινού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τη εταιρεία ύδρευσης της πόλης.

Να σημειωθεί πως, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του κατεστραμμένου τμήματος του αγωγού και ξεκίνησε η τροφοδοσία του με νερό των πηγών. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το νερό ήταν διαθέσιμο στο αντλιοστάσιο Δενδροπόταμου.

Αυτήν την ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της ΕΥΑΘ συνεχίζει τις προσπάθειες για διοχέτευση του νερού στο δίκτυο της πόλης.

The post Χωρίς νερό για πέμπτη μέρα η Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του αγωγού. Για σταδιακή υδροδότηση των περιοχών κάνει λόγο η ΕΥΑΘ αλλά το νερό είναι θολό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα