Ατύχημα για τον αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, στην Αρεόπολη. Υπέστη κατάγματα και στα δυο πόδια μετά από πτώση από ποδήλατο

Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Τζέφρι Πάιατ στην Αρεόπολη. Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο κέντρο Υγείας της περιοχής για περίθαλψη.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Τζέφρι Πάιατ ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου υγείας Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε αλλά και τους «Έλληνες φίλους που μου

ευχήθηκαν περαστικά». «Λυπάμαι που αναγκάζομαι να διακόψω νωρίτερα το σύντομο ταξίδι μου αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα για την ανάρρωσή μου» έγραψε στο Twitter.

A big thank you to Areopoli health center staff for excellent care I received after my recent cycling accident in Mani & thank you to all my Greek friends who called to say perastika. I’m unhappy it cut my trip short but look forward to returning to Athens on my road to recovery.

— Geoffrey Pyatt (@USAmbPyatt) 5 Ιουλίου 2019

O κ. Πάιατ έχει υποστεί κατάγματα και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα για νοσηλεία.  Στο κέντρο υγείας Αρεόπολης διευθυντής είναι ο γιατρός Αργύρης Μαριόλης ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος οικογενειακός -γενικός γιατρός στην Ευρώπη. «Ευχαριστώ τους Έλληνες φίλους μου που μου ευχήθηκαν περαστικά» έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ.

The post Ατύχημα για τον αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, στην Αρεόπολη. Υπέστη κατάγματα και στα δυο πόδια μετά από πτώση από ποδήλατο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα