Αποσύρεται το σποτ της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη μετά από τις έντονες αντιδράσεις για σεξισμό

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη οδήγησαν στην απόσυρσή του.Στην ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία, η οποία χθες είχε δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με τον δημοφιλή ηθοποιό, με στόχο να περάσει μήνυμα κατά του συνωστισμού, αναφέρει ότι στόχος μιας καμπάνιας δεν είναι να διχάζει αλλα να ενημερώνει.

 «Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας,  δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ» σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Το σποτ είχε σχολιαστεί στα social media, ενώ η η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα είχε ζητήσει να παρέμβει το ΕΣΡ λέγοντας: «Άλλη μία στερεοτυπική διαφήμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας προέκυψε σήμερα στις ειδήσεις, με τον Χ. Λούλη να αντιστέκεται και να συνετίζει, με το υφάκι του γκόμενου και σώφρονα άνδρα, τη δικιά του που είναι μια απερίσκεπτη χαζογκόμενα και η οποία συνήθως τον κάνει ότι θέλει, να τον πάει το βράδυ πλατεία».

ο αντρας ο πολλα βαρυς τη βγαζει με σαντουιτς; δεν νομιζω…

— Keep Talking Greece (@keeptalkingGR) May 9, 2020

Εκτός από πηχτό σεξισμούλη, που βάλατε αρκετό στο σποτ, είστε σίγουρος ότι βάλατε αρκετά ελληνικά σημαιάκια στο τουί σας κύριε Χαρδαλιά; https://t.co/A7SCarJB1V

— Antonios Tzanakopoulos (@ATzanakopoulos) May 9, 2020

Δείτε το επίμαχο σποτ:

reader.gr

The post Αποσύρεται το σποτ της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη μετά από τις έντονες αντιδράσεις για σεξισμό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou