Αποκάλυψη του πρώην υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη: «Υπήρχαν πολλές φορές επικίνδυνες εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα Ίμια. Ήταν ενήμερος ο Τσίπρας»

Στην αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του υπήρξε πολλές φορές ένταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα Ίμια, προχώρησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης ρωτήθηκε αν κατά τη διάρκεια της θητείας του υπήρξαν στιγμές που η ένταση με την Τουρκία έφτασε σε επικίνδυνο επίπεδο.

«Υπήρχαν στιγμές, πάρα πολλές που εγώ θα σας πω ότι θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί σε Ίμια»

«Για να φτάσει μια κατάσταση εκεί, δεν έχει σημασία γιατί ξεκινάει.Αν

εμείς αντιδρούμε στις προκλήσεις και δημιουργούμε κλιμάκωση από τη μεριά μας, δημιουργείται κλιμάκωση και από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να κάνεις πίσω, μετά ίσως είναι χειρότερο να κάνεις πίσω».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τα όσα συνέβαιναν στο Αιγαίο αποτελούσε αφορμή για συχνά τηλεφωνήματα στον τέως πρωθυπουργό.

«Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον Τσίπρα για να του πω ότι έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης «Δεν ξέρω πόσες φορές κοιμήθηκα».

Reader

The post Αποκάλυψη του πρώην υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη: «Υπήρχαν πολλές φορές επικίνδυνες εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα Ίμια. Ήταν ενήμερος ο Τσίπρας» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα