Από τον Μωάμεθ στον Ερντογάν. Βίντεο υπερπαραγωγή για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης όπου τα άλογα καλπάζουν πάνω στο Βόσπορο

Μεγάλες δόσεις κιτς και υπερβολής χαρακτηρίζουν το βίντεο της τουρκικής προεδρίας για τα 565 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Το βίντεο είναι φτιαγμένο με τρισδιάστατα γραφικά και δείχνει άλογα να καλπάζουν με πολεμιστές και να περνάνε τη Γέφυρα του Βοσπόρου. Η τουρκική προεδρία παρουσιάζει με προπαγανδιστικό τρόπο σημαντικούς ηγέτες της Τουρκίας όπως τον Σουλτάνο Αμπντουλχαμίντ, τον Κεμάλ Ατατούρκ, τον Ατνάν Μεντερές, τον Τουργκούτ Οζάλ και φυσικά τον Ερντογάν!

Στα

πρώτα λεπτά του βίντεο δείχνει την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τους στρατιώτες του Μωχάμετ του Πορθητή να σέρνουν τα καράβια στη στεριά και στο τέλος εμφανίζεται ο Ερντογάν να χαιρετάει τα πλήθη, κάτι που φυσικά εξυπηρετεί και την προεκλογική εκστρατεία, λίγες ημέρες πριν από την 24η Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: reader.gr

The post Από τον Μωάμεθ στον Ερντογάν. Βίντεο υπερπαραγωγή για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης όπου τα άλογα καλπάζουν πάνω στο Βόσπορο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μωάμεθ, Ερντογάν, Βίντεο, Άλωση, Κωνσταντινούπολης, Βόσπορο,moameth, erntogan, vinteo, alosi, konstantinoupolis, vosporo