Ανταλλαγή πυροβολισμών με ληστές στην αρχαία Κόρινθο. Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη των ληστών

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρχαία Κόρινθο, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας καταδίωξαν πάνοπλους κακοποιούς.Όλα ξεκίνησαν όταν μία τριπλέτα Αλβανών ληστών τραπεζών αντιλήφθηκε ότι συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και οι αστυνομικοί τους επιτηρούν. Αρχικά οι κακοποιοί επιχείρησαν να αναπτύξουν ταχύτητα και να διαφύγουν, αλλά όταν δεν κατέστη εφικτό, δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ανταπέδωσαν

τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους δυο από τρεις δράστες. Ο ένας νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» και ο άλλος στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη συνεργός τους. Να σημειώσουμε ότι μέσα στο όχημα των Αλβανών ληστών, εντοπίστηκαν πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov.

Όπως διαπιστώθηκε, η συμμορία εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο μεγάλες ένοπλες ληστείες στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Πρέβεζα και στην Χώρα Τριφυλίας (λεία άνω των 200 ευρώ).

πηγή: reader.gr

The post Ανταλλαγή πυροβολισμών με ληστές στην αρχαία Κόρινθο. Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη των ληστών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα