Αναζητείται ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής. Έφοδοι της αστυνομίας σε Αθήνα και Γιάννενα για να συλληφθεί

Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά. Μέχρι αργά το απόγευμα, τα ίχνη του πρώην βουλευτή και καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης αγνοούνταν.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έφοδος στο σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο οποίο βρίσκονταν συγγενείς του, αλλά ο ίδιος δεν εντοπίστηκε. Έρευνες έγιναν συνολικά σε τρία σπίτια του , ένα στο Ίλιον και δύο στου Παπάγου,

Ο Χρήστος Παππάς εικάζεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του στα Γιάννενα, όπου

και αναζητείται από την αστυνομία.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανό να εμφανιστεί τελευταίος, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν για να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά αυτό δεν μειώνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Εκτός του υπαρχηγού της οργάνωσης, αναζητούνται άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες, οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία και εντάσσονται στα χαμηλόβαθμα στελέχη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 22 μέλη στη ΓΑΔΑ, άλλα 10 στο μεταγωγών και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στις Βρυξέλλες.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα: Επεισοδιακή παράδοση του Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ. Χρυσαυγίτες και η κόρη του επιχείρησαν να χτυπήσουν με αυτοκίνητο δημοσιογράφους (Βίντεο)

The post Αναζητείται ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής. Έφοδοι της αστυνομίας σε Αθήνα και Γιάννενα για να συλληφθεί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα