Αναβάλλεται για τις 1-2 Οκτωβρίου η Σύνοδος Κορυφής. Βρέθηκε κρούσμα σε υπάλληλο- σε καραντίνα ο Σαρλ Μισέλ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη και την Παρασκευή Σύνοδος Κορυφής λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο της Κομισιόν, ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, μπήκε σε καραντίνα. Θα πραγματοποιηθεί 1-2 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαρλ Μισέλ, η Σύνοδος Κορυφής αναβάλλεται εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού. «Ο πρόεδρος του Συμβουλίου πληροφορήθηκε σήμερα ότι ένας φύλακας ασφάλειας, με τον οποίο ήρθε σε επαφή στις αρχές την περασμένη εβδομάδα, διαγνώστηκε θετικός σε κορωνοϊό».

The @eucopresident today learned that a security officer, with whom he was in close contact early last week, tested positive for COVID.

The President is tested regularly and tested negative yesterday. ⁰
Respecting Belgian rules, he has gone into quarantine as of today.

— Barend Leyts (@BarendLeyts) September 22, 2020

Στη Σύνοδο οι Ευρωπαίοι θα συζητούσαν το ενδεχόμενο κυρώσεων στην Τουρκία.Η χώρα μας επιθυμούσε να έχει καταρτιστεί μία λίστα κυρώσεων, οι οποίες θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που η Άγκυρα συνεχίσει την παραβατική της συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμα: Κορωνοϊός: 346 νέα κρούσματα, 8 νεκροί και 77 διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο

The post Αναβάλλεται για τις 1-2 Οκτωβρίου η Σύνοδος Κορυφής. Βρέθηκε κρούσμα σε υπάλληλο- σε καραντίνα ο Σαρλ Μισέλ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα