Ανατροπή στην υπόθεση του ψυχιάτρου που του έστησαν για δεύτερη φορά ενέδρα θανάτου. Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του

Συνελήφθη η 53χρονη πρώην σύζυγός του 52χρονου ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου στο Ηράκλειο της Κρήτης ως η ηθική αυτουργός και εντολέας της ένοπλης επίθεσης σε βάρος του.Σύμφωνα με πληροφορίες ο ψυχίατρος στην κατάθεσή του, υπέδειξε την πρώην σύζυγό του ως ηθική αυτουργό. Οι αστυνομικές αρχές την προσήγαγαν και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση. Αργότερα η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, συνελήφθη ως ηθική αυτουργός και κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.Αναζητούνται οι φυσικοί αυτουργοί για τους οποίους δεν είναι σε θέση ακόμη να τους υποδείξει το θύμα αφού όπως είπε δεν θυμάται καλά τα πρόσωπά τους και είδε μόνο τις λάμψεις από τους πυροβολισμούς εναντίον του.

Σύμφωνα με τον κ. Στριμπάκο, πριν από δύο μήνες τον είχαν πυροβολήσει ξανά ενώ επέστρεφε σπίτι του μόνο που τότε είχαν επιλέξει ένα ερημικό σημείο.

(Φωτογραφία: Cretalive.gr)

Το άρθρο Ανατροπή στην υπόθεση του ψυχιάτρου που του έστησαν για δεύτερη φορά ενέδρα θανάτου. Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou