Ανακοινώνονται σήμερα οι υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ. Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα μεγαλύτερα φαβορί

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως συγκλίνουν σε συγκεκριμένα φαβορί.Μετά από κάποιες ανακατατάξεις των τελευταίων ημερών, πλέον οι βασικές κατηγορίες των βραβείων φαίνεται να έχουν διαμορφωθεί.Για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας φαίνεται να επικρατεί το «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ δεύτερα σε απόσταση αναπνοής έρχονται τα «Παράσιτα» του Μπονγκ
Τζουν Χο. Ακολουθεί το «1917» του Σαμ Μέντες, το οποίο έκανε πρεμιέρα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν ο «Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε και ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς.Βέβαια, το αδιαφιλονίκητο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις βρίσκεται στην κατηγορία για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού. Ο πρωταγωνιστής του «Joker», Χοακίν Φίνιξ, φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως θα φύγει με το χρυσό αγαλματίδιο του καθώς, σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο βασικός ανταγωνιστής του, Άνταμ Ντράιβερ, από την «Ιστορία Γάμου», εμφανίζει μεγάλη διαφορά στα ποσοστά του.

Με περισσότερες από δέκα μονάδες διαφορά να τους χωρίζουν από τους δύο προηγούμενους βρίσκονται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του «Κάποτε στο Χόλιγουντ», ο Τάρον Έτζερτον από το «Rocketman» και ο Κρίστιαν Μπέιλ από το «Ford εναντίον Ferrari».

Από την άλλη, οι τρεις βασικές διεκδικήτριες για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου φαίνεται να είναι με σειρά αποδόσεων η Ρενέ Ζελβέγκερ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Judy», η Σκάρλετ Γιόχανσον («Ιστορία Γάμου») και η Σαρλίζ Θέρον («Βόμβα»).

Για το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Οι πιθανότητες δείχνουν να είναι υπέρ του Σαμ Μέντες («1917») ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των προγνωστικών με τα ποσοστά του μάλιστα να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, πολύ κοντά στις αποδόσεις βρίσκεται και ο Μπονγκ Τζουν Χο («Παράσιτα»). Ακολουθούν οι Κουέντιν Ταραντίνο («Κάποτε στο Χόλιγουντ»), Μάρτιν Σκορσέζε («Ο Ιρλανδός») και Νόα Μπόμπακ («Ιστορία Γάμου») ενώ ο Τοντ Φίλιπς με τον «Joker» εμφανίζεται μόλις στην 11η θέση.

The post Ανακοινώνονται σήμερα οι υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ. Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα μεγαλύτερα φαβορί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα