Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κω, επειδή Βρετανός αρνούταν να βάλει μάσκα. Τον κατέβασαν και τον συνέλαβαν

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω πραγματοποίησε αεροσκάφος, προκειμένου να αποβιβαστεί και έπειτα να συλληφθεί Βρετανός επιβάτης, που αρνούνταν να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο 32χρονος αλλοδαπός είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αττάλειας προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 32χρονος Άγγλος δεν συμμορφωνόταν στις οδηγίες του πληρώματος για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας, διαταράσσοντας την ασφάλεια της πτήσης.

Διαβάστε ακόμα: Τα θρυλικά

Concorde, που ταξίδευαν από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη σε 2 ώρες και 52΄. Το δυστύχημα με τους 113 νεκρούς και τα 70 ατυχήματα, που σημάδεψαν το τέλος των υπερηχητικών πτήσεων

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κω, αφού προηγουμένως είχε ενημερώσει για την όλη κατάσταση.
Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω «περίμεναν» τον αλλοδαπό, ο οποίος μόλις αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

αρχική φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση. Δυστύχημα ή δολοφονία. Ο θρήνος του Αριστοτέλη για την απώλεια του γιου του. Τα σενάρια της συντριβής του αεροπλάνου του και οι θεωρίες συνωμοσίας

The post Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κω, επειδή Βρετανός αρνούταν να βάλει μάσκα. Τον κατέβασαν και τον συνέλαβαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα