Άλλοι έξι άνθρωποι αγνοούνται στη Μάνδρα, όπου βρέχει και πάλι. Οικογενειακή τραγωδία με τον ένα αδερφό νεκρό και τον άλλο να αγνοείται

news247:Ζωντανός εντοπίστηκε ο ένας από τους έξι αγνοούμενους. Πέντε αγνοούμενοι, από τη χθεσινή θεομηνία στη δυτική Αττική, αναζητούνται από τα συνεργεία διάσωσης της Πυροσβεστικής.Μισή ώρα καταρρακτώδους βροχής αρκούσε για να μετατρέψει και πάλι σε ποτάμι τον δρόμο που είχε καθαριστεί στη διασταύρωση των οδών Ρόκκα και Αγαμέμνονος. Τα νερά κατέβηκαν ορμητικά από την οδό Αγαμέμνονος, μεταφέρθηκαν στη Ρόκκα και κατέληξαν στην πλατεία Κοροπούλη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής στη Μάνδρα

και στη Νέα Πέραμο, για την αναζήτηση έξι αγνοούμενων .
Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου που θεωρείται αγνοούμενος από χθες και πιθανόν να έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τέσσερις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά

Στο μεταξύ, σχετικά τους 15 νεκρούς που μεταφέρθηκαν χτες στο Θριάσιο νοσοκομείο, από την έρευνα της Ασφάλειας προκύπτει ότι οι 14 θάνατοι οφείλονται σε πνιγμό ή σε τραυματισμό από την πρωτοφανή κακοκαιρία, εκ των οποίων οι 12 ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική στην περιοχή της Μάνδρας, και οι δύο από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή και είναι επίσης κάτοικοι της Μάνδρας.Έρευνες στην Μάνδρα, στην ευρύτερη περιοχή προς το βουνό πραγματοποιούν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την αναζήτηση αγνοουμένων.
Το σημείο βρίσκεται κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας Θηβών, μετά την Μάνδρα, όπου από χθες έχουν ανατραπεί δύο φορτηγά και ένα βυτιοφόρο, ενώ αυτή την στιγμή ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.https://www.youtube.com/watch?v=yooOZpfd8doΟ 15ος νεκρός, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, είναι ένας ηλικιωμένος, χειμερινός κολυμβητής ο οποίος πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει για μπάνιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους οικείους του. Ανασύρθηκε από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δρόμος μπροστά από το Θριάσιο Νοσοκομείο

Έως τις πρώτες πρωινές ώρες, από τους 14 νεκρούς είχαν αναγνωριστεί οι 12 και απέμεναν δύο άνδρες που δεν είχαν ταυτοποιηθεί.
Αυτή την ώρα, στην Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο επιχειρούν 56 συνεργεία της Πυροσβεστικής, που αποτελούνται συνολικά από 155 πυροσβέστες με 46 οχήματα.
Από την στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, το κέντρο της Πυροσβεστικής έλαβε συνολικά 660 κλήσεις, που οι 450 αφορούσαν σε αντλήσεις και οι 210 για παροχή βοήθειας.
Κατά την διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία είχε αυξημένες περιπολίες ιδιαίτερα στην περιοχή της Μάνδρας, για να προλάβει τυχόν πλιάτσικο, αλλά όλα κύλησαν ήσυχα.
Η αυξημένη επιτήρηση θα συνεχιστεί στην περιοχή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο των συνεργείων και να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Οικογενειακή τραγωδία

Τα αδέλφια Μπάμπης και Δημήτρης Δημητρόπουλος με καταγωγή από την Ηλεία, είχαν πάει για κυνήγι στη Μάνδρα, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Ο 54χρονος Μπάμπης έχασε τη ζωή του, ενώ ο αδερφός του Δημήτρης θεωρείται μέχρι και αυτή την ώρα αγνοούμενος.

Ο 54χρονος Μπάμπης Δημητρόπουλος έχασε τη ζωή του, ενώ ο αδερφός του Δημήτρης θεωρείται μέχρι και αυτή την ώρα αγνοούμενος.

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ χθες στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σπαραχτικές στιγμές κατά τη διάρκεια αναγνώρισης της σορού.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο στεγνός δρόμος γίνεται ποτάμι σε λίγα δευτερόλεπτα

Το άρθρο Άλλοι έξι άνθρωποι αγνοούνται στη Μάνδρα, όπου βρέχει και πάλι. Οικογενειακή τραγωδία με τον ένα αδερφό νεκρό και τον άλλο να αγνοείται δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα