Αγνώριστος ο Τομ Χανκς. Ξύρισε το κεφάλι του για το νέο του ρόλο. Πως αντέδρασε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Βίντεο)

Πριν λίγες μέρες ο Τιμ Χανκς εμφανίστηκε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον και αποκάλυψε το νέο του κούρεμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, αναγκάστηκε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του.Σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο, αλλά κάποια στιγμή έκανε τα αποκαλυπτήρια, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.

«Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το φρικτό κούρεμα που

έχω κάνει για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ», τόνισε και έβγαλε το καπέλο του. «Δείτε το, είναι απαίσιο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το δείχνω, ξέρω ότι φοβίζει τα παιδιά», τόνισε στη συνέχεια φορώντας και πάλι το καπέλο του.

Ο ηθοποιός περνά τις γιορτές στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για άλλη μια φορά για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν που είναι μια βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Πηγή βίντεο / αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα: «Χιόνια στο Καμπαναριό». Το διαχρονικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι το έγραψε γιατρός! Ο Στέλιος Σπεράντσας υπήρξε κορυφαίος καθηγητής οδοντιατρικής, αλλά το πάθος του ήταν η παιδική λογοτεχνία και η ποίηση

The post Αγνώριστος ο Τομ Χανκς. Ξύρισε το κεφάλι του για το νέο του ρόλο. Πως αντέδρασε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα