Αγνοείται η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera. Φέρεται να είχε ατύχημα σε λίμνη. Ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος σε βάρκα

Αναστάτωση επικρατεί στο Χόλιγουντ, μετά την είδηση πως η πρωταγωνίστρια της σειράς «Glee», Naya Rivera, αγνοείται από την Τετάρτη (08/07), σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Ventura.

Η 33χρονη ηθοποιός φέρεται να είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια εξόρμησής της με βάρκα στη Λίμνη Piru στην Καλιφόρνια, όπου είχε πάει μαζί με τον 4χρονο γιο της. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Naya Rivera ξεκίνησαν, όταν ο 4χρονος γιος της εντοπίστηκε μόνος του πάνω σε μια βάρκα στη λίμνη, όπως αναφέρει το CBS Los Angeles.

Διαβάστε

επίσης: Το προπαγανδιστικό περιοδικό των Ιταλών στην Ελλάδα, στο οποίο έγραφαν καταξιωμένοι έλληνες διανοούμενοι. Οι συντάκτες του «Κουαντρίβιο», που μετά τον πόλεμο, στοχοποιήθηκαν …

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν είναι τραυματισμένο, ενώ είπε στους ανακριτές της αστυνομίας ότι αυτός και η μητέρα του κολυμπούσαν, αλλά εκείνη εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα τους. Η ηθοποιός αναζητείται ακόμη, ωστόσο οι αρχές πιστεύουν πως έχει πνιγεί. Το βράδυ της Τετάρτης (08/07), το τμήμα του σερίφη διερεύνησε ένα πιθανό θύμα πνιγμού στη λίμνη Πιρού.  Μια ομάδα κατάδυσης και μια ομάδα έρευνας της αστυνομίας στάλθηκαν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (09/08) και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.Διαβάστε επίσης: Pac Man. Η ιδέα που ξεκίνησε από μια μισοφαγωμένη πίτσα και έναν αυτοδίδακτο προγραμματιστή. Γιατί τα φαντασματάκια δεν κυνηγάνε συνέχεια το Puck Man; Τι συμβαίνει μετά την πίστα 255; …

Η Rivera άρχισε να ξεκίνησε την καριέρα της ως 4χρονη στην κωμική σειρά CBS “The Royal Family” και έκανε εμφανίσεις σε διάφορες σειρές όπως «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters» και «Baywatch».

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Glee» του Fox, όπου συμμετείχε από το 2009 έως το 2015, υποδυόμενη τη μαζορέτα Santana Lopez.

The post Αγνοείται η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera. Φέρεται να είχε ατύχημα σε λίμνη. Ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος σε βάρκα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα