Αυτός είναι ο Έλληνας μπαμπάς της Τζένιφερ Άνιστον που υπερήφανα δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της. Ποιος είναι ο Γιάννης Αναστασάκης που οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου

Δύο φωτογραφίες με τον Έλληνα πατέρα της, Τζον Άνιστον, ανέβασε η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι 22,3 εκατομμύρια ακόλουθοι της Άνιστον στο Instagram είδαν δύο προσωπικές φωτογραφίες της ηθοποιού αγκαλιά με τον μπαμπά της.
Στην πρώτη, ασπρόμαυρη φωτογραφία η Άνιστον σε μικρή ηλικία είναι αγκαλιά με τον πατέρα της ενώ η δεύτερη φωτογραφία ήταν μια πρόσφατη εμφάνισή τους.

Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός

έγραψε: «Χριστούγεννα με έναν από τους δημιουργούς μου. Τότε και τώρα. Σ΄ αγαπάω μπαμπά».

Ποιος είναι ο Τζον Άνιστον

Ο Τζον Άνιστον γεννήθηκε ως Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933 στα Χανιά της Κρήτης από τη Στέλλα και τον Αντώνη Αναστασάκη.
Ο Αντώνης Αναστασάκης ήρθε στις ΗΠΑ το 1910. Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησε στη Γαλλία και τραυματίστηκε. Ασχολήθηκε με το πετρέλαιο στο Κάσπερ του Ουαϊόμινγκ και όταν στέρεψαν οι πετρελαϊκές πηγές της περιοχής, επέστρεψε στην Ελλάδα.
Όταν ο Γιάννης ήταν δύο ετών, η οικογένεια μετανάστευσε οριστικά στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του άλλαξε το επίθετο και Άνιστον και άνοιξε εστιατόριο στο Τσέστερ της Πενσυλβανίας.

Παρά την απογοήτευση των γονιών του, ο Τζον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή του το 2009, «όταν με ρωτάνε «πώς πάει η δουλειά;» εγώ τους απαντάω «είναι καλύτερα από το να εργάζομαι κανονικά!». Όταν ήρθε η ώρα να πάω στο κολέγιο, μου είπαν να επιλέξω ειδίκευση, και το μόνο που είχα κάνει ήταν μερικά θεατρικά στο γυμνάσιο και μου άρεσε πολύ. Αποφάσισα να διαλέξω την υποκριτική».

Στην πλούσια υποκριτική καριέρα του ξεχωρίζουν οι ρόλοι του στις τηλεοπτικές σειρές και αμερικανικές ταινίες «Days of Our Lives», «Gilmore Girls», «My Big Fat Greek Life», «Star Trek: Voyager».
Ο ρόλος που ο ίδιος θυμάται ήταν στη γουέστερν τηλεοπτική σειρά «The Virginian». «Μου είπαν να μην κάνω ακρόαση γιατί το μόνο που θα έκανα ήταν να ιππεύω πάνω και κάτω στις σκηνές. Αν ήταν κάτι δύσκολο θα έπαιρναν κασκαντέρ. Έλαβα το σενάριο και οι τέσσερις πρώτες σελίδες ήταν κυνηγητό. Δεν έχω διασκεδάσει τόσο στη ζωή μου όσο ιππεύοντας σε αυτό το γύρισμα!» δήλωσε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον.

Παρά την απογοήτευση των γονιών του, ο Τζον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Ο Γιάννης Αναστασάκης παντρεύτηκε δύο φορές. Από την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντόου, απέκτησε την Τζένιφερ Άνιστον.
Από τον δεύτερο γάμο του με την Σέρι Ρούνεϊ απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Ο καλύτερος φίλος του ήταν ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τέλι Σαβάλας.

Η κόρη του,Τζένιφερ,  ακολούθησε τα επαγγελματικά του βήματα και σήμερα είναι μια από πιο ακριβοπληρωμένες και δημοφιλείς ηθοποιούς παγκοσμίως.
Η ηθοποιός πήγαινε τρίτη γυμνασίου, όταν είπε στον μπαμπά της ότι ήθελε να πάει σε θεατρικό γυμνάσιο στη Νέα Υόρκη.
Ο Τζον Άνιστον δεν την εμπόδισε, ωστόσο τής επισήμανε πόσο δύσκολο επάγγελμα είναι αφού «συνειδητοποιείς ότι μόλις το 5% των ηθοποιών ζουν από αυτό και το υπόλοιπο 95% έχει άλλες δουλειές όπως σερβιτόροι ή κάνοντας κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα και πρέπει να είναι κανείς πολύ τυχερός. Ευτυχώς για αυτή είναι πολύ ταλαντούχα», ανέφερε για την κόρη του ο Τζον Άνιστον.

Ο Τζόν Άνιστον λατρεύει να βλέπει την Άνιστον στον ρόλο της Ρέιτσελ στις επαναλήψεις της σειράς «Φιλαράκια», αλλά του αρέσει όλη η καριέρα που έχει «χτίσει» η κόρη του.

Σε κάθε συνέντευξη, ο Γιάννης Αναστασάκης τονίζει την ελληνική καταγωγή του και την ελληνική ανατροφή που είχε η κόρη του σ. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η κόρη του γνωρίζει λίγες ελληνικές λέξεις, όπως καλημέρα, καλησπέρα καληνύχτα αλλά η Τζένιφερ «είχε αρκετά ελληνική ανατροφή από τη μαμά μου, τη Γιαγιά. Ήταν πολύ δεμένες. Η οικογένεια είναι όλη πολύ Ελληνική».

The post Αυτός είναι ο Έλληνας μπαμπάς της Τζένιφερ Άνιστον που υπερήφανα δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της. Ποιος είναι ο Γιάννης Αναστασάκης που οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, Έλληνας, Τζένιφερ Άνιστον, Ποιος, Γιάννης Αναστασάκης, Διαδικτύου,aftos, ellinas, tzenifer aniston, poios, giannis anastasakis, diadiktyou