Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια της Βρετανίας. Έπασχε από κατάθλιψη και την είχε κατηγορήσει ο σύντροφός της για κακοποίηση. Η δίκη είχε οριστεί αρχές Μαρτίου

Η Κάρολαϊν Φλακ εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Η 40χρονη παρουσιάστρια αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά της στο ανατολικό Λονδίνο ενώ το άψυχο σώμα εντόπισε ο πατέρα της.
Η Φλακ βρισκόταν στο σπίτι με μία φίλη της. Η φίλη της έφυγε για λίγο και όταν επέστρεψε, δεν την άνοιγε κανείς. Τότε, τηλεφώνησε στον πατέρα της Κάρολαϊν, όπου και αντίκρισε την κόρη του νεκρή.

Η Κάρολαϊν παρουσίαζε δύο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της βρετανικής τηλεόρασης, το «X Factor» και το «Love Island».
Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2019 άφησε την παρουσίαση του «Love Island» μετά τη μήνυση

του 27χρονου συντρόφου της, του τενίστα Λούις Μπάρτον.
Η παρουσιάστρια συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στον 27χρονο. Ο Λούις απέσυρε τη μήνυση όμως η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο για τα δικαστήρια.
Μετά τη σύλληψη η Φλακ αναγκάστηκε να αφήσει την παρουσίαση του Love Island από την παραγωγή και είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Παραδέχτηκε δημοσίως πως έπασχε από κατάθλιψη η οποία εν τέλει τη νίκησε.
Η Φλακ αυτοκτόνησε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης για την κακοποίηση του συντρόφου της.
Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Κάρολαϊν πέθανε σήμερα στις 15 Φεβρουαρίου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε βρεθεί στα πλατό διάσημων σόου στη Βρετανία όπως το Fame Academy, I’M A Celebrity, Get Me Out Of Here και Britain’s Got More Talent.
Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο, έπειτα από τους Mike Thalassitis και Sophie Gradon που συνδέεται με την εκπομπή «The Love Island» και αυτοκτονεί.

Με πληροφορίες από Reader

The post Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια της Βρετανίας. Έπασχε από κατάθλιψη και την είχε κατηγορήσει ο σύντροφός της για κακοποίηση. Η δίκη είχε οριστεί αρχές Μαρτίου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα