Αεροπλάνο στο γκρεμό. Ώρες αγωνίας για 162 επιβάτες όταν το αεροπλάνο γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης (βίντεο)

news247

Αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας στην Μαύρη Θάλασσα, γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες και το πλήρωμα, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Το αεροπλάνο βρέθηκε στον γκρεμό, παράπλευρα του διαδρόμου, μερικά μόλις μέτρα από την θάλασσα.

#BREAKING: Passenger jet skids off freezing runway at Turkey's Trabzon Airport stopping just feet from the sea: non of the 162

people onboard were injured pic.twitter.com/eV1j7UfU1T

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 14 Ιανουαρίου 2018

Οι φωτογραφίες του αεροσκάφους να κρέμεται στον γκρεμό κόβουν την ανάσα. Κάποια στιγμή, καπνός άρχισε να βγαίνει από το πιλοτήριο, ενώ άμεσα έσπευσαν προς βοήθεια των επιβατών και του πληρώματος σωστικά συνεργεία. Τελικά και οι 162 επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν από την άτρακτο και είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

Το αεροσκάφος σταμάτησε την ανεξέλεγκτη πορεία του προς την θάλασσα λίγα μόλις μέτρα πριν ακουμπήσει το νερό

Η περιπέτεια αυτή κράτησε κλειστό για ώρες το αεροδρόμιο, ενώ πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν. Οι εικόνες του κολλημένου στη λάσπη αεροπλάνου έκαναν αμέσως τον γύρο του κόσμου.

Το αεροπλάνο της εταιρίας Pegasus «γλίστρησε» από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας και βρέθηκε στον γκρεμό!

Πηγή: hurriyet

Το άρθρο Αεροπλάνο στο γκρεμό. Ώρες αγωνίας για 162 επιβάτες όταν το αεροπλάνο γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα