Nεκρός ηθοποιός του Twilight, με την σύντροφο του. Εντοπίστηκαν στο σπίτι του από συγγενικό πρόσωπο. Υπό διερεύνηση οι συνθήκες θανάτου τους

Νεκροί βρέθηκαν ο ηθοποιός Gregory Tyree Boyce που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Twilight, και η φίλη του Natalie Adepoju.

Ο 30χρονος ηθοποιός και η μόλις 27 ετών σύντροφός του, πέθαναν στις 13 Μαΐου στο σπίτι του στο Λας Βέγκας. Η αιτία του θανάτου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η

οικογένεια του ηθοποιού εξέφρασε τη θλίψη της για τον χαμό του. «Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδερφός, θείος και φίλος. Ήταν το φως των ζωών όλων μας και είμαστε πολύ θλιμμένοι από τον θάνατό του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρήκε νεκρό ο ξάδελφος του ηθοποιού που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, όταν είδε το αυτοκίνητο του Boyce ο οποίος έπρεπε κανονικά να είναι στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Adepoju (@natalie_adepoju) στις 18 Μάι, 2020 στις 7:17 μμ PDT

The post Nεκρός ηθοποιός του Twilight, με την σύντροφο του. Εντοπίστηκαν στο σπίτι του από συγγενικό πρόσωπο. Υπό διερεύνηση οι συνθήκες θανάτου τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα