Influencer έπεισε τους ακολούθους της στο Instagram ότι ήταν διακοπές στο Μπαλί, ενώ φωτογραφιζόταν μέσα στο ΙΚΕΑ. Γιατί εφάρμοσε το κοινωνικό πείραμα

Το πείραμα μιας influencer, απέδειξε γι’ ακόμα μια φορά πόσο εύκολα μπορεί να προωθήσει μια ψεύτικη εικόνα και να γίνει απόλυτα πιστευτή.

Έτσι, η Ναταλία Τέιλορ φωτογραφήθηκε μέσα στο ΙΚΕΑ, ενώ στις λεζάντες των φωτογραφιών της έγραφε ότι βρίσκεται εξωτικές διακοπές στο Μπαλί. Μάλιστα όπως παραδέχτηκε αργότερα σε ανάρτηση της στο κανάλι της στο YouTube, ζήτησε από την φωτογράφο της να μην σβήσει τα ταμπελάκια από τα

έπιπλα…που έβγαζαν μάτι!

«Μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο instagram» τόνισε η Τέιλορ. Πολλοί θα επιχειρήσουν να σας κοροϊδέψουν για να κεδίσουν κλικ και αμοιβές. Είναι γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες λογαριασμών με εκατομμύρια ακολούθων αμοιβονται με χιλιάδες δολάρια για να προωθήσουν τα προϊόντα των εταιρειών. Οι τιμές σε πιο απλές περιπτώσει κυμαίνονται  από 1000 μέχρι 3.500 δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tea isn’t the only thing I drink..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Taylor (@natalia__taylor) στις 6 Φεβ, 2020 στις 3:20 μμ PST

 Κανείς δεν έδωσε σημασία στις λεπτομέρειες. Οι ακόλουθοι στο λογαριασμό άφηναν αποθεωτικά σχόλια όπως «Η βασίλισσα του Μπαλί ζει παραδεισένιες διακοπές». Τελικά, η Τέιλορ με βίντεο που ανάρτησε στο YouTube, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για ένα «κοινωνικό πείραμα». Ήθελε να δει πόσοι θα το πιστέψουν. Οι φωτογραφίες ήταν λες και ήταν τραβηγμένες στο AirBnB σπίτι που νοίκιαζε στο Μπαλί. Την έδειχναν στην μπανιέρα, στο σαλόνι, την βεράντα, να μιλάει στο τηλέφωνο. Όλα όμως από το κατάστημα ΙΚΕΑ της γειτονιάς της. Στο βίντεο μάλιστα που ανέβασε στο Youtube, έδειξε πως έγινε η φωτογράφηση.

Καθ′ όλη τη διάρκεια που «ήταν» στο Μπαλί, ανέβαζε και  stories από διάφορα σημεία, όπως το αεροδρόμιο, τα οποία είτε είχε βρει στο ίντερνετ είτε της τα είχαν στείλει φίλοι της που είχαν όντως πάει στο Μπαλί κάποια στιγμή.

The post Influencer έπεισε τους ακολούθους της στο Instagram ότι ήταν διακοπές στο Μπαλί, ενώ φωτογραφιζόταν μέσα στο ΙΚΕΑ. Γιατί εφάρμοσε το κοινωνικό πείραμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα