ΥΕΘΑ:Μετρώντας Rafale, περιμένοντας τα F-35 και υπογράφοντας «συμβάσεις υποστήριξης» για C-130 που δεν πετάνε!

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3. Δεν απέκλεισε συνάντηση με τον Ακάρ είναι η είδηση που αφορά στα ελληνοτουρκικά. Για τα εξοπλιστικά που η κυβέρνηση τα έχει σε πρώτο πλάνο πιστεύοντας ότι ισχυροποιούν την εικόνα της ο κ.Παναγιωτόπουλος είπε πολλά ενδιαφέροντα που δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.

Ο ΥΕΘΑ μας ενημέρωσε ότι προσγειώθηκε το 12ο Rafale

στην Τανάγρα και αυτό είναι άκρως θετικό γεγονός. Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα…

Ακούσαμε ξανά για το μεράκι του! Ποιο είναι αυτό; Μα το F-35! Αναμένεται η LOA για τα F-35 μας είπε. Αναρωτιόμαστε: έχει διαβάσει, ακούσει, ενημερωθεί για το αεροσκάφος; Γνωρίζει για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες; Ταιριάζουν στα «θέλω» της ΠΑ; Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Τουρκίας; Του έχουν πει για το κόστος χρήσης του; Μια κι έρχεται Σαββατοκύριακο μπορεί να ενημερωθεί από κάποιες απόψεις ειδικών που έχουν μιλήσει στο militaire channel. Ο Στέφανος Καραβίδας τα έχει αναλύσει με λεπτομέρειες σε μία απ ΄ αυτές τις συνεντεύξεις.

Τα πιο ενδιαφέροντα όμως έχουν να κάνουν με τη συντήρηση των C-130 και των C-27. Ο κ.Παναγιωτόπουλος είπε ότι αυτή η κυβέρνηση υπέγραψε τις συμφωνίες υποστήριξης τους. Καλά έκανε αλλά τα αεροπλάνα γιατί δεν πετάνε; Θα τον παραπέμψουμε στη συνέντευξη του Νίκου Καπίρη προέδρου των εργαζομένων στην ΕΑΒ που τα λέει όλα! Αντί λοιπόν να υπογράφει συμβάσεις εδώ κι εκεί για δήθεν συντήρηση των μεταγωγικών ας προσπαθήσει να πείσει την κυβέρνηση του ότι το ξεπούλημα και της ΕΑΒ δεν θα  είναι λύση αλλά καταστροφή. Από το να πληρώνουμε εδώ κι εκεί συμβάσεις για να κάνουν…outsourcing σε ιδιώτες για τη συντήρηση του στόλου της ΠΑ , ας προσλάβουν στην ΕΑΒ τεχνικούς, τεχνικούς και πάλι τεχνικούς!!! Απλά είναι τα πράγματα αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα κάνουν. Ελπίζουμε μόνο για λόγους ιδεοληψίας.

The post ΥΕΘΑ:Μετρώντας Rafale, περιμένοντας τα F-35 και υπογράφοντας «συμβάσεις υποστήριξης» για C-130 που δεν πετάνε! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΥΕΘΑ Μετρώντας Rafale, F-35, C-130,yetha metrontas Rafale, F-35, C-130