«Ξένες δυνάμεις επενδύουν στις εκλογικές προτιμήσεις της μειονότητας στη Ροδόπη»-Ε.Στυλιανίδης

Ο μοναδικός νομός της χώρας που είχε διαφορετικό χρώμα μετά από τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν ο νομός Ροδόπης. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ και εξηγεί πως προέκυψε το αποτέλεσμα. «Το αποτέλεσμα δεν έχει μόνο ιδεολογικό-πολιτικό πρόσημο μόνο…Αποτυπώθηκε η επιθυμία του μειονοτικού πληθυσμού να εκλέξουν τους ομοδόξους τους αλλά πάνω σε αυτή την επιθυμία επένδυσαν και ξένες δυνάμεις».

Προφανώς αναφέρεται στο τουρκικό προξενείο, διευκρινίζοντας ότι αυτό πάντα συνέβαινε. Επισημαίνει τις παθογένειες που υπάρχουν στην περιοχή και δεν έχουν αντιμετωπιστεί

από το ελληνικό κράτος εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο κ.Στυλιανίδης που είναι υποψήφιος για 12η φορά στο νομό Ροδόπης μιλά για τη Θράκη και για τα όσα έπρεπε να έχουν γίνει και σίγουρα πρέπει γρήγορα να γίνουν.

Μιλά ακόμη για τα ελληνοτουρκικά και το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε τραπέζι συζητήσεων. Με τα όσα υποστηρίζει αναρωτιέται μήπως χαρακτηριστεί …αιρετικός, γιατί είναι αλήθεια ότι το να θέτει κάποιος σαφή όρια και «σφιχτό» πλαίσιο για οποιαδήποτε συζήτηση με την Τουρκία έχει πλέον τέτοιο ρίσκο στην Ελλάδα.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Ξένες δυνάμεις επενδύουν στις εκλογικές προτιμήσεις της μειονότητας στη Ροδόπη»-Ε.Στυλιανίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξένες, Ροδόπη-Ε Στυλιανίδης,xenes, rodopi-e stylianidis