«Ξενάγηση» στην «εμβληματική επένδυση» του Ελληνικού για να μην «πέσουμε από τα σύννεφα»! Γ.Αναματερός

Μια «ξενάγηση» 48 λεπτών στην «εμβληματική επένδυση του Ελληνικού»! Πολύ διαφορετική, μάλλον δυσάρεστη αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη για όσους δεν θέλουν να «πέφτουν από τα σύννεφα».

«Ξεναγός» ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Αναματερός που ήταν εκ των εκτιμητών του δημοσίου για την έκταση του Ελληνικού. Ο κ.Αναματερός είναι επίσης και τζαζίστας και αυτό του το ταλέντο αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο στην υπόθεση του Ελληνικού που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο…τζάζ.

Ποιες

είναι οι προοπτικές της «εμβληματικής επένδυσης»; Υπάρχει κάποια διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου ή μόνο ο επενδυτής έχει εξασφαλιστεί; Τελικά μήπως «εμβληματική επένδυση» περιοριστεί μόνο στην κατασκευή κάποιων πολυτελών οικιών στο παράκτιο μέτωπο του Αγίου Κοσμά, απ ΄ όπου ήδη αθλητές έχουν ειδοποιηθεί να αποχωρήσουν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Ξενάγηση» στην «εμβληματική επένδυση» του Ελληνικού για να μην «πέσουμε από τα σύννεφα»! Γ.Αναματερός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξενάγηση, Ελληνικού, Γ Αναματερός,xenagisi, ellinikou, g anamateros