«Βροχή» οι σφαίρες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και «καταιγίδα» θράσους από τον Τ.Θεοδωρικάκο

Το πολιτικό θράσος δεν έλειψε ποτέ από τον κ.Θεοδωρικάκο. Πως αλλιώς θα έκανε τη διαδρομή ΚΝΕ-υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με…ενδιάμεσες στάσεις στο ΠΑΣΟΚ και δεν θυμόμαστε που άλλου…

Όμως πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια, ειδικά όταν αυτά έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των πολιτών για την οποία υποτίθεται ότι ο κ.Θεοδωρικάκος είναι υπεύθυνος.

Χθες βράδι ένοπλος μπήκε σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης εκτέλεσε δύο άνδρες, τραυμάτισε μια γυναίκα και έφυγε πεζός!!!

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης!!!

Ο κ.Θεοδωρικάκος είναι πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας που όπως πάει με τις προσλήψεις που κάνει ,σύντομα θα ξεπεράσει σε αριθμό προσωπικού και τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Αντί λοιπόν να ζητήσει συγγνώμη για την παταγώδη αποτυχία του εκδίδει ανακοινώσεις στις οποίες μας λέει ότι …ενισχύει κι άλλο τις περιπολίες! Χάνονται ανθρώπινες ζωές και δεν επιτρέπεται να γελάσουμε...

Δεν θα ασχοληθούμε με την κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ…Θα σχολιάσουμε όμως κάτι που χρόνια κακώς αποφεύγουμε να σχολιάσουμε…

Έχει να κάνει με την περιβόητη πλέον δήθεν «συμβουλή» που έχει «χρεωθεί» στον Νίκο Τόσκα από την εποχή που ήταν πολιτικός προϊστάμενος των Σωμάτων Ασφαλείας. Του έχουν λοιπόν «χρεώσει» ότι είχε συμβουλεύσει τους πολίτες «να κάνουν ότι κοιμούνται αν κάποιος μπει σπίτι τους».

Είναι γνωστό ότι πρόκειται για ψεύδος, το οποίο όμως αναπαράγεται εδώ και χρόνια και κανένας μας -συμπεριλαμβάνουμε και τους εαυτούς μας- δεν βγαίνει να «κράξει» όσους συνειδητά το αναπαράγουν.

Η συγκεκριμένη οδηγία είχε συμπεριληφθεί σε κατάλογο συμβουλών των Ελληνικής Αστυνομίας από την εποχή που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ο κ.Νίκος Δένδιας! Και δεν ήταν ελληνικής αλλά βρετανικής έμπνευσης ο συγκεκριμένος κατάλογος!

Όμως θα το προχωρήσουμε και παραπέρα. Η συγκεκριμένη συμβουλή προς τους πολίτες είναι ορθή! Με μοναδική εξαίρεση την προστασία της ζωής των παιδιών σου ποια άλλη είναι η αιτία που πρέπει ένας πολίτης να ρισκάρει τη ζωή της δική του αλλά και της οικογένειας του για να αντιμετωπίσει με τα χέρια κάποιον ο  οποίος μπορεί να είναι από ένας ακίνδυνος διαρρήκτης έως επικίνδυνος εγκληματίας; Τη συμβουλή να «κάνουμε ότι κοιμόμαστε μέχρι να φύγουν» μας την έδιναν οι Έλληνες αστυνομικοί που έρχονταν στα σπίτια μας σε περίπτωση διάρρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90 και αυτό είναι και προσωπική μας εμπειρία: «Ακόμη κι αν ξυπνούσες δεν θα έπρεπε να κάνεις τίποτα άλλο από το να παριστάνεις ότι κοιμάσαι», μου είχε πει αστυνομικός της το 1994, όταν διέρρηξαν το σπίτι μου την ώρα που κοιμόμασταν. Για τη δική μας ασφάλεια μας έδωσε τη συμβουλή.

Επειδή λοιπόν ο κ.Θεοδωρικάκος μάλλον πάνω στα νεύρα του απ΄ όσα δικαιολογημένα του …έσυρε η αντιπολίτευση επικαλείται ξανά το ίδιο ψεύδος να τον ρωτήσουμε ευθέως: συμβουλεύει τους πολίτες να αντιμετωπίζουν μόνοι τους τους διαρρήκτες αν τους αντιληφθούν, παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο ή να ειδοποιήσουνε την πολυπληθή αστυνομία που διοικεί;

The post «Βροχή» οι σφαίρες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και «καταιγίδα» θράσους από τον Τ.Θεοδωρικάκο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα