Βόμβες κατά της κυβέρνησης από τον δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού : «Δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και 10 μήνες»

Με τον κρατικό μηχανισμό να πιάνεται για μία ακόμη φορά «στον ύπνο» και τους Έλληνες πολίτες να βλέπουν έκπληκτοι …εκκενώσεις περιοχών στη Βούλα και στη Γλυφάδα, η κυβέρνηση καλείται να δώσει απαντήσεις σε όσα λέει σε ομιλία του ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού προς την κυβέρνηση για τα έργα αποκατάστασεις στη Βόρεια Εύβοια.Ο κ.Γιάννης Κοντζιάς έχει εκλεγεί με τη ΝΔ και γι ΄ αυτό τα όσα λέει αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ο κ.Κοτζιάς σε ομιλία του κατά την 4η συνάντηση της επιτροπής Μπένου στη Βόρεια Εύβοια λέγοντας ότι για 10 μήνες έχουν δοθεί χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων

για τα αντιπλημμυρικά χωρίς να έχει πέσει ούτε ένα κυβικό μπετόν, ενώ δεν έχει μπει στο ταμείο του δήμου ούτε ένα ευρώ!

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, καθώς έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και, ενώ, εδώ και πέντε μήνες έχει τελειώσει η μελέτη του Δήμου για τα αντιπλημμυρικά της Ιστιαίας δεν έχουν προχωρήσει τη χρηματοδότηση.

Την ίδια στιγμή και ο δρόμος από τη Χαλκίδα για την Ιστιαία, όπως καταγγέλλει αν γίνει θα γίνει μισός, γιατί δεν υπάρχει χρηματοδότηση.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς υπογράμμισε επίσης σε δραματικό τόνο ότι η Βόρεια Εύβοια εκπέμπει SOS, τα λεφτά για την αντιπυρική προστασία είναι λιγότερα από πέρσι και για τις βροχές του χρόνου ίσως να μην είναι ο Θεός μαζί τους.

Το βίντεο από το ieidiseis.gr 

The post Βόμβες κατά της κυβέρνησης από τον δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού : «Δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και 10 μήνες» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα