Βόλος – Κλειστά σχολεία και δικαστήρια, πολλά χιόνια

Κλειστά σχολεία στον Βόλο. Η νέα επιδείνωση του καιρού στον Βόλο και το Πήλιο, με έντονη χιονόπτωση στα πεδινά και στα ορεινά, βάζει λουκέτο. Πολλά χιόνια ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 22:30 της Τρίτης και γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Το χιόνι κάλυψε αυτοκίνητα, κτίρια και πάρκα. Η χιονόστρωση έφτασε πάλι ως τη θάλασσα.

Το

ίδιο σκηνικό επικρατεί και σε όλο το Πήλιο με αποτέλεσμα με χιόνι να έχουν καλυφθεί και οι δρόμοι των βορείων προαστίων του Βόλου. Τα αυτοκίνητα που κινούνται να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη γίνεται επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού δικτύου προς το Πήλιο, καθώς και ρίψεις αλατιού, σε μια προσπάθεια οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί.

Όλα τα σχολεία κλειστά στον Βόλο

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων, όπως και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθου με αποφάσεις των δημάρχων.

Στον Βόλο δεν θα λειτουργήσουν και θα είναι κλειστές σήμερα Τετάρτη όλες οι δικαστικές υπηρεσίες.

The post Βόλος – Κλειστά σχολεία και δικαστήρια, πολλά χιόνια appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος – Κλειστά,volos – kleista