Τσίπρας κατά Άδωνι: “Ο καθένας καταλαβαίνει τη διαφορά Θράκης και των νησιών Κέιμαν”

“Ο καθένας, που θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στη Θράκη και στα νησιά Κέιμαν”, είπε στην ομιλία του στη Θράκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Χωρίς να τον κατονομάσει ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για “λαλίστατους”, σχετικά με την άποψη που εξέφρασε

για το ζήτημα των φορολογικών παραδείσων και τις αποκαλύψεις των paradise papers.

“Κάποιοι λαλίστατοι μας ενημέρωσαν σήμερα ότι το να παρκάρεις τα αφορολόγητα λεφτά σου σε φορολογικούς παραδείσους αποτελεί ηθικό- μάλιστα- δικαίωμα όσων προσπαθούν να γλιτώσουν τα εισοδήματά τους από την υπερφορολόγηση, αφού έτσι δουλεύει το παγκόσμιο σύστημα στον καπιταλισμό”, είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: “Δεν θα το σχολιάσω καν. Θα σας πω μόνο ότι αν βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο της χρεοκοπίας ως χώρα, δεν είναι γιατί δεν είχαμε δυνατότητες, ούτε γιατί ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Αλλά γιατί πάντοτε σε αυτό το τόπο συνυπήρχαν δύο Ελλάδες. Η Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας με την οποία ήρθαμε σήμερα σε επαφή με την Ελλάδα της διαφθοράς και της αρπαχτής”.

“Ο καθένας κρίνεται”, δήλωσε ο πρωθυπουργός και σημείωσε:

Κρίνεται και αποδεικνύει ποια σχολή σκέψης, ήθους, συνέπειας, σοβαρότητας, εθνικής ευθύνης, εκπροσωπεί, είπε και παρατήρησε: “Ο καθένας, άλλωστε, που θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στη Θράκη και στα νησιά Κέιμαν”.

The post Τσίπρας κατά Άδωνι: “Ο καθένας καταλαβαίνει τη διαφορά Θράκης και των νησιών Κέιμαν” appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα