Τραγωδία στα Τέμπη: Ο θάνατος 57 ανθρώπων μπορεί να «ξεχαστεί» όπως ελπίζουν κάποιοι; Τα ασύλληπτα που ακούγονται

Η τραγωδία στα Τέμπη με 57 νεκρούς έχει προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα. Σε αυτό το σοκ προστέθηκαν και οι αποκαλύψεις που δεν αφήνουν αμφιβολία: η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, κυβέρνηση και κάθε αρμόδιος είχαν ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα ασφαλείας. Τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα καλύψουν. Ακόμη και με απειλές.

Ποια είναι η αντίδραση κυβέρνησης, κρατικού μηχανισμού και κάποιων μέσων ενημέρωσης;
Ακούσαμε
ότι ίσως τελικά οι τραγωδίες και οι νεκροί τους να οδηγούν…στην βελτίωση των υποδομών της χώρας!
Ακούσαμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να κερδίσει τις εκλογές πρέπει να κάνει σύγκριση για το πως διαχειρίστηκε την τραγωδία των Τεμπών η ίδια με τη διαχείριση της άλλης τραγωδίας στο Μάτι!
Ακούσαμε ότι «θα είναι κρίμα για ένα κωλοτρένο να μη ξαναβγεί ο Μητσοτάκης»!
Βλέπουμε την ελληνική Δικαιοσύνη να δέχεται υποδείξεις από τον πρωθυπουργό και να τις εκτελεί με έρευνες προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Και βέβαια βλέπουμε υπουργούς να προκαλούν με τις απόψεις τους και με τη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Η κυβέρνηση μπορεί να πιστεύει ότι «και αυτό θα ξεχαστεί». Ότι θα έρθει το Πάσχα , θα δοθεί ακόμη κάποιο επίδομα και όλη αυτή η τραγωδία θα «πάει στην άκρη». Και μετά θα πάει …σε εκλογές!

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει μεγάλο τραύμα στην ελληνική κοινή γνώμη που δεν πρόκειται να κλείσει όπως πιστεύουν κάποιοι στην κυβέρνηση. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν είναι ότι τουλάχιστον πρέπει να σταματήσουν να προκαλούν.

The post Τραγωδία στα Τέμπη: Ο θάνατος 57 ανθρώπων μπορεί να «ξεχαστεί» όπως ελπίζουν κάποιοι; Τα ασύλληπτα που ακούγονται appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Τέμπη,tragodia, tebi