Τουρκικό σόου στην κατεχόμενη Κύπρο στις 20 Ιουλίου- Σύλληψη ηλικιωμένου στη νεκρή ζώνη

Σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ θα βρίσκεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ομέρ Τσελίκ.

Σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνεδρίαση του κόμματός του της οποίας προήδρευσε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Ομέρ Τσελίκ είπε «ο Πρόεδρός μας φέτος θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 20ης Ιουλίου στην τδβκ», όπως αναφέρθηκε στα κατεχόμενα.

«Το ανακοίνωσε στους Βουλευτές μας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΡ θα είναι εκεί. Θα διασφαλίσουμε ώστε να υπάρξει ισχυρή συμμετοχή.

Θα δείξουμε ότι είμαστε δίπλα στους Τουρκοκύπριους».

Σύλληψη στη νεκρή ζώνη

Άνδρας 71 ετών συνελήφθη από τους Τούρκους εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηενου και κρατείται από τις κατοχικές αρχές

Σύμφωνα με την αστυνομία Χθες βράδυ γυναίκα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και ανέφερε πως οι Τούρκοι συνέλαβαν τον σύζυγο της εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηενου.

Ο άντρας ηλικιας 71 ετών πήγε στο περιβόλι του το οποίο συνορεύει με την νεκρή ζώνη μαζί με τον κυνηγετικό του σκύλο. Ο σκύλος πέρασε στην νεκρή ζώνη ο ανδρας πηγε να πάρει τον σκύλο του με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι Τούρκοι εντός της νεκρής ζώνης.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η δικοινοτική ομάδα επαφής και τα ηνωμενα έθνη.

Συντάκτης: Σταύρος Χατζησάββας

Πηγή: ΡΙΚ

The post Τουρκικό σόου στην κατεχόμενη Κύπρο στις 20 Ιουλίου- Σύλληψη ηλικιωμένου στη νεκρή ζώνη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα