Τουρκική εμμονή με Καμμένο και νησιά! Τι δήλωσε ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης

Εμμονή των Τούρκων με Καμμένο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Hürriyet , ο αρχηγός του CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, σε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, που είχε σήμερα με δημοσιογράφους,δήλωσε αναφορικά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας , Πάνο Καμμένο και τα

νησιά του Αιγαίου:

«Η Ελλάδα κατέλαβε ξεκάθαρα τα νησιά. Όταν το επικρίναμε, ο Ελληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε σκληρή δήλωση: “Εμείς τα καταλάβαμε και αν μπορείτε πάρτε τα πίσω”. Θα ανέμενα η κυβέρνηση να απαντήσει πρώτη στην κριτική αυτήν. Μέχρι στιγμής δεν είπε τίποτα. Αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Το να μην πει τίποτα δείχνει ενδοτική στάση. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP, θα φύγουν όπως ήρθαν. Εμείς επιθυμούμε το Αιγαίο να γίνει ‘θάλασσα ειρήνης’, εμείς δεν είμαστε στο πλευρό του πολέμου. Όμως αν εσείς καταλάβατε και εξοπλίσατε τα νησιά τα οποία δεν δόθηκαν ούτε με τη Λωζάννη ούτε κατά την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, εμείς δεν το επιτρέπουμε. Όμως παρόλο που υπάρχει μία τέτοια απειλή, αυτοί παραμένουν σιωπηλοί. Αυτό δεν είναι κατανοητό».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βεβαίως ψεύδεται ή δεν γνωρίζει τι σημαίνει Μολών Λαβέ…

The post Τουρκική εμμονή με Καμμένο και νησιά! Τι δήλωσε ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα