Το “εθνικό πλοίο” στην DEFEA! Έχει ασχοληθεί κάποιος μ΄αυτό;

Οι σχεδιαστές του “εθνικού πολεμικού πλοίου” θα έχουν παρουσία στην διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας (DEFEA) η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Ιουλίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Υπάρχει τέτοιο σχέδιο, το οποίο το Militaire.gr έχει παρουσιάσει εκτενώς .

Η Als NSD – Naval Ship

Designs,είναι  μια Ελληνική Ομάδα μελετητών, ειδικών και επιστημόνων που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 11 χρόνια στην μελέτη και σχεδίαση πολεμικών σκαφών.

Τα μέλη της Als NSD έχουν συμμετάσχει στην μελέτη/σχεδίαση ή/και την κατασκευή σχεδόν όλων των σκαφών που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και παραδοθεί στο Ελληνικό Ναυτικό και στην Ελληνική Ακτοφυλακή – Λιμενικό Σώμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε Ταχύπλοα Περιπολικά, Περιπολικά Ανοικτής Θαλάσσης και Κανονιοφόρους, Πετρελαιοφόρα, Πυραυλακάτους τύπου Combattanteκαι τύπου Roussen, Υποβρύχια, νέες Φρεγάτες MEKOκαι εκσυγχρονισμό Φρεγατών τύπου “S”, κλπ.

Επίσης τα μέλη της Als NSD συμμετείχαν ενεργά στην μελέτη / σχεδίαση, ή την κατασκευή μιας πληθώρας εμπορικών σκαφών, ενδεικτικά όπως Κρουαζιερόπλοιων, Πλοίων Ψυγείων, δεκάδων Πλοίων Ξηρού και Υγρού Φορτίου, κλπ.

Ερώτηση: έχει δει κάποιος από τη σημερινή κυβέρνηση κάποιον από την Als NSD;

The post Το “εθνικό πλοίο” στην DEFEA! Έχει ασχοληθεί κάποιος μ΄αυτό; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“εθνικό ”, DEFEA Έχει, ΄αυτό,“ethniko ”, DEFEA echei, ΄afto