Το έγγραφο βόμβα της ΕΥΠ για τον Α/ΓΕΕΘΑ που η κυβέρνηση θέλει να ξεχάσουμε

Τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ είναι συγκλονιστικά. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι όσα έχουν αποκαλυφθεί γράφονται σε ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΠ. Τα όσα αποκάλυψε το Documento δεν είναι…έκθεση ιδεών αλλά το περιεχόμενο εγγράφου παρακολούθησης από την ΕΥΠ.

Σε αυτό πρέπει να απαντήσουν η κυβέρνηση και ο Α/ΓΕΕΘΑ. Εκτός αν θεωρούν την ΕΥΠ αναξιόπιστη. Κάτι τέτοιο όμως είναι δύσκολο να το υποστηρίξει οποιοσδήποτε, διότι Πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι ο πρωθυπουργός.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, αυτές οι αποκαλύψεις θα είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση αρχών προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο της ΕΥΠ, πρωτίστως και σε δεύτερο χρόνο για το πως διέρρευσε το έγγραφο που δεν είναι το σημαντικότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από χθες το πρωί που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento δεν έχει κινηθεί ουδείς πλην κάποιων όψιμων υποστηρικτών που έσπευσαν μέσω κοινωνικών δικτύων να παραστήσουν τα κοκοράκια με αστείες απειλές.

Τι γράφει μεταξύ άλλων το Documento:

•Ο Α/ΓΕΕΘΑ σε συνομιλίες του μιλά απαξιωτικά για τον πολιτικό του προϊστάμενο Νίκο Παναγιωτόπουλο και παραδέχεται ότι του έστησε παγίδα για να τον εκθέσει…

Εκθειάζει μόνο τον πρωθυπουργό και κανέναν άλλο πολιτικό.

•Ο «στόχος» σύμφωνα με τους κοριούς της ΕΥΠ «λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς καμία διάθεση για ουσιαστική συνεργασία με τον ΥΠΕΘΑ αλλά και γενικότερα με όλη την κυβέρνηση . Πιστεύει πως ανεξάρτητα από τις κινήσεις του και τη μη συνεργασία του η θέση του είναι σίγουρη μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, καθώς επίσης φαίνεται να υποτιμά τους περισσότερους πολιτικούς αξιωματούχους».

•Ειδική αναφορά γίνεται στην αγορά ακινήτου αξίας 1,2 εκ. ευρώ από τα οποία τα 600.000 σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΥΠ «ήταν μαύρα».

The post Το έγγραφο βόμβα της ΕΥΠ για τον Α/ΓΕΕΘΑ που η κυβέρνηση θέλει να ξεχάσουμε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα