Τι προέχει; Να μην χάσουμε το ευρώ, ή την Ελλάδα;

Φωτογραφία EUROKINISSI

Γράφει η

ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥΟικονομολόγος

   Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία σαν λαός να σώσουμε την Ελλάδα, ή να αποδεχθούμε τον αργό θάνατό της! Γι’ αυτό, όταν πάμε να ψηφίσουμε θα πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει τι προέχει: Να απωλέσουμε το ευρώ, ή την Ελλάδα που την έχουμε ήδη, μισοαπωλέσει, αφού η Ελλάδα

είναι υποθηκευμένη στους Γερμανούς κερδοσκόπους, με ενυπόθηκο χρέος, μέχρι στιγμής, 300 δις ευρώ με δικαίωμα κατασχέσεων των δανειστών, για ένα αιώνα! Που σημαίνει ότι και οι υδρογονάνθρακες είναι υποθηκευμένοι! Συνεπώς, «ορατότης μηδέν»!    

   Δεδομένου ότι έχω μελετήσει διεξοδικά την κρίση της ευρωζώνης και έχω δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων μου στο Militaire.gr, μπορώ να βεβαιώσω ότι  το σχέδιο «Δήμητρα» του κυρίου Βαρουφάκη - σχετικά με την δημιουργία από το ελληνικό κράτος άϋλου νομίσματος, για τις συναλλαγές στο εσωτερικό της χώρας – αν είχε εφαρμοστεί αμέσως μετά την επιβολή του πρώτου μνημονίου το 2010, θα είχε αποτραπεί η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, η χρεοκοπία της χώρας και η υποθήκευση της Ελλάδας στις γερμανικές τράπεζες.   Το σχέδιο «Δήμητρα» θα  ακυρώσει την πιστωτική ασφυξία του τσαρλατάνου συστημικού οικονομολόγου Σόϊμπλε, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών με στόχο την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την υπερχρέωση στο διηνεκές σαν πρόσχημα για την λεηλασία της. Βλέπε και τις αποκρατικοποιήσεις όλων των μεγάλων δημόσιων επιχειρήσεων, για τη δήθεν, αποπληρωμή του χρέους. Γι’ αυτό και ο κύριος Βαρουφάκης είναι κόκκινο πανί για το σύστημα!    Επειδή θα βάλει τέλος στην λεηλασία της χώρας! Όσο για την αστική του καταγωγή, η εντιμότητα, η φιλοπατρία, ο ανθρωπισμός κ.ο.κ. είναι θέμα παιδείας και όχι καταγωγής! Και οι μεγάλοι επαναστάτες Μαρξ, Λένιν, Τσε Γεκβάρα, Φιντέλ Κάστρο κ.ο.κ. ήταν επίσης αστικής καταγωγής.

   Γι’ αυτό και παροτρύνουμε τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευθεί και να κλείσει τα αυτιά του στις χυδαιότητες εναντίον του! Αλλά και το ΚΚΕ αν θέλει να κάνει κάτι επαναστατικό και να τιμήσει την ιστορία του, θα πρέπει να συνεργαστεί με το ΜΕΡΑ 25. Εξάλλου, χρειάζεται ένα οικονομολόγο του επιπέδου του κυρίου Βαρουφάκη, αφού στα νομισματικά δεν φαίνεται να τα πάει και τόσο καλά. Απόδειξη ότι, σε κανένα από τους λόγους του ΓΓ του ΚΚΕ,  κυρίου Κουτσούμπα δεν ακούσαμε τις λέξεις: αγορές, τράπεζες, χρηματιστικό κεφάλαιο, κερδοσκόποι κ.ο.κ. Κι’ ωστόσο αυτός ο πόλεμος που καταστρέφει την Ελλάδα διεξάγεται με  νομισματικά όπλα! Λόγος που ο εχθρός δεν πολεμιέται στους χώρους δουλειάς, με απεργίες, ακόμα και αν οι εργαζόμενοι απεργούσαν που δεν απεργούν υπό τον φόβο μη χάσουν την δουλειά τους. Αυτός ο πόλεμος για να κερδηθεί απαιτεί νομισματικά μέσα. Και αυτά τα χειρίζεται καλά ο κύριος Βαρουφάκης και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, επειδή αυτό που κάνει απαιτεί τεράστια γενναιότητα, αφού θίγει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα!  Γι’ αυτό και αν μας πει να βγούμε από το ευρώ, θα πρέπει να τον ακολουθήσουμε, χωρίς δισταγμό!  Άλλοι να φοβούνται που θα τους χαλάσουμε  «το μεγάλο φαγοπότι»!

The post Τι προέχει; Να μην χάσουμε το ευρώ, ή την Ελλάδα; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα,ellada