«Τι πήγε να κάνει ο κ.Μηταράκης στο Πακιστάν»; Ερώτημα από την Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση

Η Κυβέρνηση κάνει πράξη την πολιτική που εξήγγειλε, προσφάτως, ο Πρωθυπουργός, με τις δηλώσεις του ότι η Ελλάδα μπορεί να «λύσει» δήθεν το δημογραφικό της πρόβλημα, με τη νομιμοποίηση και τη μόνιμη εγκατάσταση όλων των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, Μουσουλμάνων κυρίως, παρανόμων μεταναστών, που βρίσκονται στη χώρα και οι οποίοι προέρχονται μάλιστα από χώρες, που είναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Άγκυρας; 

Αυτό το ερώτημα προκαλεί η αιφνίδια επίσκεψη στο Πακιστάν του υπουργού Μεταναστεύσεως και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τι πήγε ακριβώς να κάνει και τι συμφωνίες υπέγραψε; Οι μεταδιδόμενες πληροφορίες είναι ασαφείς και συγκεχυμένες. Συμφώνησε να νομιμοποιηθούν όλοι οι Πακιστανοί, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και να νομιμοποιηθεί εφεξής η είσοδος και πολλών άλλων; 

Ο κ. Μηταράκης και η Κυβέρνηση οφείλουν να ενημερώσουν, με καθαρά λόγια, τον Ελληνικό λαό. Αντί να πάρουν μέτρα για να κάνουν πράξη τα όσα παραπλανητικά έλεγαν  ότι παρέχεται δήθεν άσυλο και παραμονή μόνο στους πραγματικούς πρόσφυγες και ότι οι άλλοι επαναπροωθούνται στις πατρίδες τους, δηλώνουν σήμερα ότι η χώρα έχει δήθεν ανάγκη όλους τους παράνομους μετανάστες για τη «λύση» του δημογραφικού προβλήματος. Προωθείται, με άλλα λόγια, ο εποικισμός της χώρας, με ξένους πληθυσμούς, που δεν έχουν καμιά σχέση και συνάφεια με τον Ελληνικό λαό, και η αλλοτρίωση της πατρίδας μας.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί τον Ελληνικό λαό σε εγρήγορση και αγώνα για τη ματαίωση των σχεδίων αυτών, που είναι ανάξια μιας Ελληνικής Κυβερνήσεως και ολέθρια για τη χώρα.

The post «Τι πήγε να κάνει ο κ.Μηταράκης στο Πακιστάν»; Ερώτημα από την Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα