Τι να περιμένει η Ελλάδα από τη νέα γερμανική κυβέρνση; Ή μία από τα ίδια ή τα χειρότερα

Πολύωρες εκπομπές χθες βράδυ σε ελληνικά ΜΜΕ για τις γερμανικές εκλογές! Το ερώτημα στο οποίο προσπαθούσαν να δώσουν απάντηση είναι ποια κυβέρνηση συμφέρει την Ελλάδα!
Η απάντηση είναι ότι όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει στο Βερολίνο η Ελλάδα έχει να περιμένει είτε μία από τα ίδια ή κάτι πολύ χειρότερο! Όλα τ΄ άλλα είναι φρούδες ελπίδες που δυστυχώς στην Ελλάδα

πολύ τις αγαπάμε απ΄ ότι φαίνεται.
Όσο για τη…μελαγχολία με την οποία κάποιοι μιλούσαν για την αποχώρηση της Μέρκελ από την καγκελαρία, ομολογούμε ότι δεν την καταλαβαίνουμε! Δεν είναι μόνο η στάση της έναντι της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Κυρίως είναι η φιλοτουρκική στάση που επίμονα τήρησε. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν τον προβληματισμό ορισμένων που …χάνουμε την κυρία Μέρκελ.
Όσο γι΄ αυτούς που έρχονται; Δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα. Ακόμη και οι Πράσινοι ήδη έχουν πει ότι δεν πρόκειται να θέσουν θέμα για τα υποβρύχια που η Γερμανία ναυπηγεί για την Τουρκία. Για την οικονομία το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να εξακολουθήσει η Γερμανία την ίδια “σφιχτή” πολιτική. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν το υπουργείο Οικονομικών πάει στους Φιλελεύθερους!

Ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστός ΣΤΑΘΗΣ με δυο λόγια τα λέει όλα:

Έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Χριστιανοδημοκράτες που οι Γερμανοί δυσκολεύονται να διαλέξουν τον Γιάννη απ’ τον Γιαννάκη και τον Μανωλιό απ’τα ρούχα του.
Ευτυχώς υπάρχουν οι Έλληνες που μπορούν να διαλέξουν ποιος Γερμανός συμφέρει περισσότερο.

— Στάθης (@st_stavropoulos) September 26, 2021

The post Τι να περιμένει η Ελλάδα από τη νέα γερμανική κυβέρνση; Ή μία από τα ίδια ή τα χειρότερα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα,ellada