Τι γίνεται με τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Beriev και η όχι τυχαία ανακοίνωση της Μόσχας

Πολύ συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για τα ρωσικά πυροσβεστικά Beriev, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες φωτιές στην Ελλάδα. Η λύση των Beriev είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολέμιους. Ωστόσο στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα ,ότι μέσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ευπρόσδεκτο.

Πως όμως να ζητήσει η Ελλάδα

βοήθεια από τη Ρωσία με όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες; Πρόσφερε η Ρωσία βοήθεια; Δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι τέτοιο. Οι Ρώσου έχουν δώσει Beriev  στην Τουρκία και υπήρξε η φήμη ότι ίσως ένα απ ΄ αυτά θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για να στηριχθεί και η «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται η έγκριση της Μόσχας.

Προς το παρόν δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η ανακοίνωση του του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών: " Οι αεροπορικές δυνάμεις του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών βοηθούν την Τουρκία να σβήσει τις πυρκαγιές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δύο αμφίβια αεροσκάφη Be-200 του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών έριξαν 54 τόνους νερού κοντά στο χωριό Τσεσμέ. Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης, η αεροπορία του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών έχει ρίξει 87 τόνους νερού. Η ανθρωπιστική επιχείρηση πραγματοποιείται με εντολή του Ρώσου προέδρου Πούτιν και κατόπιν αιτήματος της τουρκικής πλευράς".

The post Τι γίνεται με τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Beriev και η όχι τυχαία ανακοίνωση της Μόσχας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα